Γιώργος Πολίτης: «Στο «Προξενιό της Ιουλίας» τονίζω τη δύναμη του ανθρώπου να μπορεί να αμφιβάλει»

Γιώργος Πολίτης: «Στο «Προξενιό της Ιουλίας» τονίζω τη δύναμη του ανθρώπου να μπορεί να αμφιβάλει»

Ο συγγραφέας με αφορμή τη μεταφορά στο νέο πρόγραμμα του Alpha την προσεχή τηλεοπτική σεζόν του μυθιστορήματός του με τίτλο « Το Προξενιό της Ιουλίας» μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου

POLITIS_XRWMA
Παράλληλα μίλησε και για το πιο πρόσφατο μυθιστόρημά του «Το τελευταίο φιλί» και τα δυο βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Αναφέρθηκε στην υπόθεση του μυθιστορήματος του λέγοντας μεταξύ άλλων ότι: «Στην «Ιουλία» ερχόμαστε αντιμέτωποι με καταστάσεις που μπορεί να μας ξενίσουν» και πρότεινε στο κοινό πρώτα να διαβάσει το βιβλίο και μετά να απολαύσει την σειρά στην τηλεόραση.

Εξέφρασε την μεγάλη του χαρά που καταφέρνει να δει αυτά που έγραψε να ενσαρκώνονται από σπουδαίους ηθοποιούς. Ακόμα αποκάλυψε την πηγή έμπνευσης του μυθιστορήματος. Μιλώντας τέλος για τις αλλαγές και τον εμπλουτισμό που θα γίνει στο κείμενο του για τις ανάγκες του σεναρίου είπε ότι δεν τις θεωρεί επεμβάσεις στο έργο του , αλλά μια δεύτερη εκδοχή στην δική του ιστορία. Τέλος είπε χαρακτηριστικά ότι: «Το Κανάλι και η Παραγωγή στο «Προξενιό της Ιουλίας» ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης