Αντώνης Λουδάρος: «Στη χώρα μας έχουμε πολύ καλό θέατρο, πολύ ωραίους ηθοποιούς και κοινό που διψά...»

Αντώνης Λουδάρος: «Στη χώρα μας έχουμε πολύ καλό θέατρο, πολύ ωραίους ηθοποιούς και κοινό που διψά...»

Η κωμωδία που παίχτηκε με επιτυχία των χειμώνα στην Αθήνα στο θέατρο Βέμπο με τίτλο «Άντρες με τα όλα τους» των Stephen Sinclair και Anthony McCarten συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία σε σε όλη την Ελλάδα

XRVMA_LOUDAROS
Η σκηνοθέτρια Θέμις Μαρσέλου σκηνοθετεί την παράσταση προσαρμοσμένη στην σημερινή πραγματικότητα. Ο δημοφιλής κωμικός πρωταγωνιστεί στην παράσταση και μ΄ αυτήν την αφορμή μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου.

Το έργο αναφέρεται σε μια Αθήνα μετά την πανδημία και μέσα στην ενεργειακή κρίση όπου έξη άντρες εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, με μόνο κοινό ότι μένουνε στην ίδια γειτονιά, έχουν μείνει άνεργοι. Στην απελπισία τους και μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις, αποφασίζουν να κάνουν ένα σόου με στριπτήζ προκειμένου να κερδίσουν χρήματα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο είδος της κωμωδίας και στις δυσκολίες του, λέγοντας παράλληλα ότι θέλει να ερμηνεύσει και δραματικούς ρόλους και πλέον στοχεύει και προς αυτή την κατεύθυνση.

Τέλος σχολίασε την ανάγκη και την μεγάλη επιθυμία του κοινού για καλή κωμωδία υπογραμμίζοντας και την αγάπη που εισπράττουν από το κοινό στην ελληνική περιφέρεια που περιοδεύουν.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης