Arctic Monkeys: Ξεσήκωσαν τo κοινό σε μία από τις πιο πολυαναμενόμενες βραδιές του φετινού καλοκαιριού - Βίντεο και φωτογραφίες

Arctic Monkeys: Ξεσήκωσαν τo κοινό σε μία από τις πιο πολυαναμενόμενες βραδιές του φετινού καλοκαιριού - Βίντεο και φωτογραφίες

Οι Arctic Monkeys έπαιξαν όλες τις επιτυχίες τους για μιάμιση ώρα μπροστά στο ελληνικό μουσικό κοινό

arctic_monkeys_xr
Η 10η μέρα του φετινού Release Athens θα μείνει στο μυαλό αρκετών φίλων της μουσικής ως η μέρα που οι Arctic Monkeys επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά από εφτά χρόνια. Και είναι κατανοητό έχοντας κατά νου το μέγεθος που έχουν ο Alex Turner και η παρέα του.

arctic_monkeys__4_
arctic_monkeys__3_

Η πλειοψηφία του κοινού που κατέκλυσε από νωρίς την Πλατεία Νερού στο Φάληρο παρά την ζέστη και τον καυτό ήλιο, βρέθηκε εκεί κυρίως για την μπάντα από Σέφιλντ της Αγγλίας. Αν και λόγω της θερμοκρασίας ο κόσμος δεν χρειαζόταν ιδιαίτερο «ζέσταμα», οι «The Hives» που έκαναν την εμφάνισή τους λίγο μετά τις 21:00 στην σκηνή φρόντισαν να προετοιμάσουν το έδαφος για το κυρίως event.

Release Athens - The Hives

Η πανκ ροκ μπάντα από την Σουηδία ξεσήκωσε όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο χώρο με τον ήχο της και την ικανότητα του φροντμαν τους, Howlin’ Pelle Almqvist, να επικοινωνεί με το κοινό με τραγούδια από τον τελευταίο τους δίσκο όπως το «Bogus Operandi» και το «Countdown to Shutdown», αλλά και με παλαιότερες επιτυχίες τους όπως το «Hate to Say I Told You So» και το «Tick Tick Boom» προετοιμάσαν τον κόσμο ιδανικά για το κλείσιμο της βραδιάς.

the_hives___2_
the_hives___1_

Κλείσιμο
Στις 22:50 τα φώτα χαμήλωσαν και οι Arctic Monkeys πήραν τις θέσεις στη σκηνή εν μέσω αποθέωσης. Από τις πρώτες νότες του «Sculptures of Anything Goes» έγινε πανικός στην Πλατεία Νερού. Το κοινό που αποτελούνταν από άτομα όλων των ηλικιών τραγουδούσε μαζί με την Βρετανική μπάντα όλες τις επιτυχίες τους από τις πιο παλιές τους όπως το «Fluorescent Adolescent», το «Arabella» και το «Brianstorm» μέχρι το «Four Out of Five» και το «There'd Better Be a Mirrorball» από τον τελευταίο δίσκο τους, το «The Car».

Release Athens - Arctic Monkeys


Το αποκορύφωμα της συναυλίας ήταν όταν ο Alex Turner έδωσε το σύνθημα και ακούστηκαν τα αρχικά μέτρα του «Do I Wanna Know?», ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα κομμάτια της μπάντας, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στο κοινό

Release Athens - Arctic Monkeys 3


Μετά την επιστροφή τους από το encore και τα «χλιαρά» «Cornerstone» και «I Bet You Look Good on the Dancefloor», το εκρηκτικό «R U Mine?» δόνησε την Πλατεία Νερού και αποτέλεσε το τέλειο κλείσιμο της βραδιάς.

Release Athens - Arctic Monkeys 2

Οι Arctic Monkeys θα εμφανιστούν και απόψε (19/7) στο Φάληρο στην δεύτερη sold out συναυλία τους στην Ελλάδα.

arctic_monkeys__1_
arctic_monkeys__2_


Νωρίτερα κατά σειρά εμφάνισης βγήκαν το ελληνικό συγκρότημα Green Was Greener και ο Willie J Healey.


Ειδήσεις σήμερα:

Αλλάζουν όλες οι διοικήσεις στο Δημόσιο - Tέλος οι κομματικοί διορισμοί σε 522 φορείς

Πώς επώνυμες Ελληνίδες βρέθηκαν γυμνές στο Discord - 17χρονος από τη Βοιωτία ο διαχειριστής

Άγρια δολοφονία 15χρονης στη Ρωσία: Τη βίασαν, την πέταξαν σε γραμμές τρένου και της έριξαν καυστικό υγρό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης