Αντρέα Μποτσέλι: Σήμερα η μεγάλη συναυλία του στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας

Αντρέα Μποτσέλι: Σήμερα η μεγάλη συναυλία του στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας

Παράταση ωραρίου λειτουργίας στη γραμμή 1 του Μετρό για να εξυπηρετηθούν όσοι πάνε στη συναυλία

Bocceli
«Αγαπημένοι Έλληνες φίλοι, είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη χώρα σας. Θα βρίσκομαι στις 18 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και για μένα θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθώ εκεί. Ελπίζω να σας συναντήσω όλους και να σας προσφέρω την πιο όμορφη ιταλική μουσική. Τα λέμε σύντομα!»: Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε, πριν από λίγες εβδομάδες στο ελληνικό κοινό, ο διάσημος Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι.  Η ώρα της ιδιαίτερης αυτής μουσικής συνάντησης έφθασε. 

Απόψε, ο πιο αγαπητός τενόρος του πλανήτη, ο καλλιτέχνης – μύθος, ο άνθρωπος που έδωσε νέα πνοή στην όπερα, θα βρεθεί στη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου και θα «ξεφυλλίσει», με την μοναδική φωνή του, της σελίδες της πλούσιας μουσικής ιστορίας του.

Ο Αντρέα Μποτσέλι, παγκόσμια αναγνωρισμένος ως το απόλυτο σύμβολο της πλούσιας ιταλικής τραγουδιστικής παράδοσης, έχει συνεισφέρει καταλυτικά ώστε η κλασική μουσική να σκαρφαλώσει και να καθιερωθεί στην κορυφή των παγκόσμιων μουσικών charts, με άλμπουμ όπως τα «Romanza», «Sacred Arias», «Sì» και «Believe». Οικουμενικό είδωλο και λαμπερός εκπρόσωπος της κλασικής ιταλικής μουσικής, ο Αντρέα Μποτσέλι  έχει στο ενεργητικό του πάνω από 90 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων.

Ο ίδιος πιστεύει ότι «το ταλέντο είναι δώρο θεού, δώρο εξ' ουρανού», πως «εναπόκειται σε εμάς να το καλλιεργήσουμε και να το χαρίσουμε στον διπλανό μας» και το πως «το να μην το καλλιεργήσουμε θα ήταν μια αγνωμοσύνη».

Πληροφορίες

Οι ΕΙΣΟΔΟΙ 3 και 4 εξυπηρετούν τους κατόχους εισιτηρίων στις Κερκίδες του Σταδίου, δηλαδή στις Θύρες: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων στον Αγωνιστικό Χώρο/ Arena - GOLDEN seating, SILVER seating, BRONZE seating και PURPLE seating – θα εισέλθουν από την ΕΙΣΟΔΟ 2.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων VIP (PA + PB) και ΑΜΕΑ θα εισέλθουν από την ΕΙΣΟΔΟ 1.
Οι κάτοχοι GOLDEN seating εισιτηρίων μπορούν να εισέλθουν και να κατευθυνθούν στη θέση τους στον αγωνιστικό χώρο και από την ΕΙΣΟΔΟ 1.
 
Ειδικά οι κάτοχοι εισιτηρίων VIP (PA + PB), GOLDEN seating και ΑΜΕΑ, έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης και από την Πύλη Α του Σταδίου επί της ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ.
Κλείσιμο
 
Παράταση ωραρίου λειτουργίας στη γραμμή 1 του Μετρό. Το τελευταίο τρένο θα αναχωρήσει προς Κηφισιά στις 0.56.30 και προς Πειραιά στις 0.50.00.

Ειδήσεις σήμερα:

Προς Μαγούλα το μεγάλο μέτωπο φωτιάς που ξεκίνησε από Δερβενοχώρια

7 χρόνια... φαγούρας: Σοφία Βεργκάρα και Τζο Μανγκανιέλο ανακοίνωσαν πως παίρνουν διαζύγιο

Στους 40 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος – Παραμένουν οι ισχυροί άνεμοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης