Πλάθιντο Ντομίνγκο: «Μάγεψε» με τη φωνή του στη συναυλία στη Μονή Τοπλού

Πλάθιντο Ντομίνγκο: «Μάγεψε» με τη φωνή του στη συναυλία στη Μονή Τοπλού

Μοναδικές στιγμές από τον διάσημο Ισπανό τενόρο το βράδυ της Κυριακής στη Σητεία

placinto-domingi
Μαγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής Τοπλού με τον διεθνούς φήμης Ισπανό τενόρο, Πλάθιντο Ντομίνγκο, να χαρίζει μια σειρά μαγικών ερμηνειών.

Δείτε βίντεο:

Ο κορυφαίος Plácido Domingo "μαγεύει" το κοινό στη Μονή Τοπλού!

Ο κορυφαίος Plácido Domingo "μαγεύει" το κοινό στη Μονή Τοπλού!
Κλείσιμο

Ο Placido Domingo στη Μονή Τοπλού


Συνοδεία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, την οποία διηύθυνε ο καταξιωμένος Γάλλος μαέστρος Jordi Bernàcer, αλλά και με τη σύμπραξη της διακεκριμένης Ελληνίδας σοπράνο, Χριστίνας Πουλίτση, ο Πλάθιντο Ντομίνγκο δημιούργσε μοναδικά συναισθήματα με τις ερμηνείες του στη συναυλία στην οποία έδωσαν το «παρών» 1600 άτομα εκ των οποίων οι 300 ήταν Έλληνες και ξένοι προσκεκλημένοι.

Το μεγάλο μουσικό αυτό γεγονός πραγματοποιήθηκε χάρη στην γενναιόδωρη χορηγία της Παγκρήτιας Τράπεζας, της Attica Bank και της Intrakat, με στόχο την ανάδειξη της ξεχωριστής ταυτότητας της Σητείας.

Τη συναυλία προέβαλαν μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης (Corriera della Sera, El País, Figaro κ.α.), εκπροσώπους των οποίων προσκάλεσε ο ίδιος ο Πλάθιντο Ντομίνγκο.

Ο Ισπανός τενόρος στη συνέντευξη τύπου για τη συναυλία στην Μονή Τοπλού είχε κάνει λόγο για «τεράστια χαρά για μένα να επιστρέφω στην Ελλάδα, χάρη στον μοναδικό αρχαίο πολιτισμό της οποίας γεννήθηκαν και άνθισαν το θέατρο, η φιλοσοφία, η ιατρική, η δημοκρατία».

Ο παγκοσμίου φήμης λυρικός ερμηνευτής με τον μισό αιώνα καριέρας είχε αναφερθεί και στην σημαντική επέτειο συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας, κάνοντας λόγο για μοναδική συναυλία κάτω απ’ τα αστέρια, στον ιερό χώρο της Μονής Τοπλού για να καταλήξει λέγοντας, στα ελληνικά: «Θα σάς δω σύντομα».

Ειδήσεις σήμερα:

Εβδομάδα διαδοχής στον ΣΥΡΙΖΑ - Συνεδριάζει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία

Ποια είναι η τρανς γυναίκα που κέρδισε τον τίτλο «Μις Ολλανδία 2023»

Σε διαβούλευση το σχέδιο για την ψήφο των αποδήμων - Ποια κόμματα δείχνει να συμφωνούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης