Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Θα πρωταγωνιστήσει στον «Θάνατο του Εμποράκου», σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη
Πού και πότε θα ανέβει η παράσταση
Ένας από τους πιο ταλαντούχους σκηνοθέτες της νεότερης γενιάς κι ένας δημοφιλής ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματοτογράφου και της τηλεόρασης θα συνεργαστούν, για πρώτη φορά. Ο λόγος για τον Γιώργο Νανούρη και τονΒλαδίμηρο Κυριακίδη οι οποία θα ανεβάσουν τον ερχόμενο Οκτώβριο, στο θέατρο «Ζίνα», το βραβευμένο με Πούλιτζερ έργο του Άρθουρ Μίλερ «Ο Θάνατος του Εμποράκου».
Το κορυφαίο αυτό έργο, γραμμένο το 1949, περιστρέφεται γύρω απ’ τον εμβληματικό ήρωα Γουίλι Λόμαν, ο οποίος προσπαθώντας να κατακτήσει το «αμερικάνικο όνειρο» διαλύει ολόκληρη τη ζωή του.
Στον θίασο της παράστασης θα συμμετάσχοτν επίσης οι ηθοποιοί Έφη Μουρίκη, Κωνσταντίνος Γώγουλος, Ρένος Ρώτας, Δημήτρης Γεροδήμος, Κατερίνα Μάντζιου, Λευτέρης Δημηρόπουλος και Θεοδόσης Τανής.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.