Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Θα πρωταγωνιστήσει στον «Θάνατο του Εμποράκου», σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη
Πού και πότε θα ανέβει η παράσταση
Ένας από τους πιο ταλαντούχους σκηνοθέτες της νεότερης γενιάς κι ένας δημοφιλής ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματοτογράφου και της τηλεόρασης θα συνεργαστούν, για πρώτη φορά. Ο λόγος για τον Γιώργο Νανούρη και τονΒλαδίμηρο Κυριακίδη οι οποία θα ανεβάσουν τον ερχόμενο Οκτώβριο, στο θέατρο «Ζίνα», το βραβευμένο με Πούλιτζερ έργο του Άρθουρ Μίλερ «Ο Θάνατος του Εμποράκου».
Το κορυφαίο αυτό έργο, γραμμένο το 1949, περιστρέφεται γύρω απ’ τον εμβληματικό ήρωα Γουίλι Λόμαν, ο οποίος προσπαθώντας να κατακτήσει το «αμερικάνικο όνειρο» διαλύει ολόκληρη τη ζωή του.
Στον θίασο της παράστασης θα συμμετάσχοτν επίσης οι ηθοποιοί Έφη Μουρίκη, Κωνσταντίνος Γώγουλος, Ρένος Ρώτας, Δημήτρης Γεροδήμος, Κατερίνα Μάντζιου, Λευτέρης Δημηρόπουλος και Θεοδόσης Τανής.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.