Η Σοφία Μανουσάκη για δυο μουσικές βραδιές στο Half Note Jazz Club

Η Σοφία Μανουσάκη για δυο μουσικές βραδιές στο Half Note Jazz Club

Θα ερμηνεύσει τραγούδια από την δισκογραφία της αλλά και καινούργια κομμάτια σε μουσική Στέφανου Κορκολή

Sofia_Manousaki
Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, η Σοφία Μανουσάκη, θα βρεθεί για δυο βραδιές, την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Απριλίου, στη σκηνή του Half Note Jazz Club.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως επιλογή του σπουδαίου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, ερμηνεύοντας γνωστά αλλά και σε πρώτες εκτελέσεις τραγούδια του, μεταξύ άλλων και σε εμβληματικούς χώρους όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Ηρώδειο και ανάλογους χώρους στο εξωτερικό.       

Η δισκογραφία της περιλαμβάνει ήδη δύο χρυσούς δίσκους σε έργα Μίκη Θεοδωράκη και έναν χρυσό με τα μελοποιημένα ποιήματα του Κ.Π Καβάφη σε σύνθεση Στέφανου Κορκολή. 
 
Κλείσιμο
Ο συνδυασμός της πολύ καλής φωνής της και της εντυπωσιακής της παρουσίας έχει αθόρυβα κατακτήσει μια μερίδα ενός πολύ απαιτητικού κοινού, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές σε κάθε της εμφάνιση.

Στο παρελθόν η Σοφία Μανουσάκη έχει συνεργαστεί με πολύ σημαντικά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως οι Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μαρία Φαραντούρη, Μάριος Φραγκούλης, Γιάννης Σπανός και Μίμης Πλέσσας.
 
Τα τελευταία χρόνια έχει σταθερή συναυλιακή συνεργασία με τον Στέφανο Κορκολή  ο οποίος υπογράφει και τη μουσική των τραγουδιών του νέου, επερχόμενου δίσκου της, σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Μεταξύ αυτών και το κομμάτι «Ερωτευόμαστε Ξανά», που «έντυσε» την επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Παγιδευμένοι» και το ανατρεπτικό ντουέτο «Κακός Μπελάς» με τον Πάνο Μουζουράκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης