Μαρία Κηλαηδόνη: «Λουκιανός σημαίνει ευγένεια, στον τρόπο ζωής του, στην τέχνη του αλλά και στην φρεσκάδα των τραγουδιών του»

Μαρία Κηλαηδόνη: «Λουκιανός σημαίνει ευγένεια, στον τρόπο ζωής του, στην τέχνη του αλλά και στην φρεσκάδα των τραγουδιών του»

Η ερμηνεύτρια και κόρη του αξέχαστου Λουκιανού Κηλαηδόνη με αφορμή την κυκλοφορία του διπλού cd με τίτλο «Σ' ευχαριστώ Λουκιανέ» Minos EMI, μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου

XRVMA_KHLAIDONH
Στο διπλό album συμμετέχουν οι: Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Δώρος Δημοσθένους, Στάθης Δρογώσης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μαρία Κηλαηδόνη, Γιάννης Κότσιρας, Μάρκος Κούμαρης, Locomondo, Νίνα Μαζάνη, Ρένα Μόρφη, Πάνος Μουζουράκης, Πέννυ Μπαλτατζή, Νατάσσα Μποφίλιου, Χρήστος Παπαδόπουλος, Ρεβάνς, Μανώλης Φάμελλος, Γιώργης Χριστοδούλου, Gadjo Dillo.

Μίλησε για το εγχείρημα αυτό που ξεπέρασε τις προσδοκίες των καλλιτεχνών. Επίσης είπε ότι όλοι όσοι συμμετέχουν ήθελαν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη για τον δρόμο που χάραξε ο Λουκιανός στους νεότερους. Στο τέλος του podcast ακούστε το ομότιτλο τραγούδι «Σ' ευχαριστώ Λουκιανέ».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης