Άρωμα παλιού ελληνικού ροκ θα μυρίσει τον επόμενο μήνα στη μουσική σκηνή «Σφίγγα». Εκεί θα συναντηθούν ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Μηλιώκας, τα Σάββατα 4, 11, 18 και 25 Φεβρουαρίου, προκειμένου να ενώσουν τις φωνές και τα τραγούδια τους.
Οι συναυλιακές αυτές βραδιές θα αποτελούν ένα πάρτι με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τεσσάρων καλλιτεχνών, από την «Ευλαμπία», τον «Νοσταλγό του ροκ εντ ρολ» και τα «Πάρε με απόψε» και «Πέρασε η μπόρα» μέχρι τα,«Για να σ’ εκδικηθώ», «Κουρσάρος», «Για το καλό μου» και «Ροζ».
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια μια σκυταλοδρομία τραγουδιών των νεανικών μας χρόνων η οποία ταυτίζεται με ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορία του ελληνικού ροκ.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.