Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Χριστουγεννιάτικη αγορά με πρωτότυπα δώρα και συλλεκτικούς δίσκους

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Χριστουγεννιάτικη αγορά με πρωτότυπα δώρα και συλλεκτικούς δίσκους

Δείτε τα ιδιαίτερα αντικείμενα που σχεδιάστηκαν ειδικά για το Μέγαρο και φέρουν γνωστές υπογραφές

ΜShop_1
Χειροποίητα γούρια και ιδιαίτερα δώρα τέχνης περιλαμβάνουν οι νέες χριστουγεννιάτικες συλλογές του Μ Shop που λειτουργούν στους χώρους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν το ημερολόγιο και οι συλλεκτικές μεταξοτυπίες του εικαστικού δημιουργού Γιώργου Ξένου, με την ευκαιρία της νέας του έκθεσης που θα φιλοξενείται στους χώρους του Μεγάρου από τις 14 Δεκεμβρίου.

MShop_2


Στο M Shop μπορείτε επίσης να βρείτε νότες και τυχερά με την τεχνική origami, κεραμικά γούρια και ρόδια ζωγραφισμένα στο χέρι, χριστουγεννιάτικα αρωματικά κεριά, χειροποίητα δεντράκια και μπάλες, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά αντικείμενα, πιάτα, κούπες και φλιτζάνια με χαρούμενα, γιορτινά μοτίβα, καρυοθραύστες καθώς και μια επάργυρη λαβίδα πάγου, αποκλειστικά σχεδιασμένη για το Μέγαρο, κοσμήματα, μεταξωτά μαντήλια της Δάφνης Βαλέντε, τσαντάκια κεντημένα στο χέρι της Ελένης Ψυχούλη, χειροποίητες κούκλες-μπαλαρίνες, παιχνίδια, αλλά και διακοσμητικά και χρηστικά είδη για το σπίτι και το γραφείο.

MShop3


Κλείσιμο
Παράλληλα, το Κατάστημα του Μεγάρου διοργανώνει για πρώτη φορά, από την Παρασκευή 9 έως την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά με CD και συλλεκτικούς δίσκους βινυλίου κλασικής μουσικής. Κορυφαία ονόματα από τις χρυσές στιγμές της δισκογραφίας –Χέρμπερτ φον Κάραγιαν, Μαρία Κάλλας, Εμίλ Γκιλέλς, Κλάουντιο Αρράου, Χοσέ Καρρέρας, Λουτσάνο Παβαρόττι– παρελαύνουν μέσα από σπάνιες, ενίοτε πολυτελέστατες, εκδόσεις. Ιστορικές ηχογραφήσεις από ρεσιτάλ και συναυλίες μουσικής δωματίου, συμφωνικά έργα και όπερες σε επιλεγμένα βινύλια από την εποχή του αναλογικού ήχου, των 33 στροφών, σε άριστη κατάσταση, αλλά και καινούργια CD της τρέχουσας δισκογραφίας, προσφέρονται σε ειδικές τιμές.

Στον εξωτερικό χώρο του M Shop λειτουργεί ,τις ίδιες ημέρες και ώρες, το M Café, ένα ιδανικό σημείο συνάντησης στο κέντρο της πόλης που υποδέχεται τους επισκέπτες του με χαμόγελο και με απολαυστικά ροφήματα και φρέσκα σνακ αλλά και το Παγοδρόμιο.

Ώρες λειτουργίας: 10:00-21:00 (καθημερινές και σαββατοκύριακο)
Το Μ Shop θα παραμείνει κλειστό στις 24/12, 31/12, 1/1, 2/1 και 6/1.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης