Γιώργος Καπουτζίδης: Μεταφέρει το πρώτο του θεατρικό έργο στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Καπουτζίδης: Μεταφέρει το πρώτο του θεατρικό έργο στη Θεσσαλονίκη

Σκηνοθετεί εκ νέου το «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!» για το ΚΘΒΕ

Kapoutzidis
Ο Γιώργος Καπουτζίδης  επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη έχοντας στις αποσκευές του το πρώτο του θεατρικό έργο. Ο λόγος για την επιτυχημένη παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!» η οποία θα φιλοξενείται από τις 17 Δεκεμβρίου στο Βασιλικό Θέατρο, στη νέα, ανανεωμένη εκδοχή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και φυσικά την δική του σκηνοθετική υπογραφή.

Το έργο αποτελεί μια κωμωδία για τις ανθρώπινες σχέσεις που αναδεικνύει μοναδικά τους προβληματισμούς και τα κοινωνικά ζητήματα, τα οποία ο Γιώργος Καπουτζίδης ξέρει να θίγει τόσο εύστοχα και με ιδιαίτερο χιούμορ.

Ο γάμος της Κικής διαλύεται ξαφνικά, όταν ανακαλύπτει πως ο σύζυγός της την απατά κατ’ εξακολούθηση. Ο γάμος της Νατάσας, που ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα, αναβάλλεται λόγω αμφιβολίας. Ένας πρώην εραστής εμφανίζεται, ένα ανομολόγητο πάθος είκοσι χρόνων αποκαλύπτεται, ερωτικά μηνύματα αποστέλλονται μέσω ίντερνετ… και ένα σπίτι πλημμυρίζει. Μια παρέα τριαντάρηδων βρίσκεται αντιμέτωπη με την πολυπλοκότητα και τα αδιέξοδα των σχέσεων, με τον φόβο της δέσμευσης, με τις ελπίδες και με τις ματαιώσεις της ζωής, και όλα αυτά σε μια μεταβατική ηλικία που η ανάγκη για έρωτα συγκρούεται με την ανάγκη για αφοσίωση και σιγουριά.

Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία. Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό. Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά, θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους. Η συνέχεια επί σκηνής…

Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί: Ελευθερία Αγγελίτσα (Δήμητρα), Χρύσα Τουμανίδου (Κική), Μαριάννα Πουρέγκα (Νατάσα), Νίκος Κουσούλης (Χάρης), Γιώργος Παπαδάκος (Μιχάλης), Γιάννης Γκρέζιος (Ιάκωβος) και Έφη Σταμούλη (Έφη), Γιάννης Τσεμπερλίδης (Υδραυλικός)

Πρόγραμμα παραστάσεων

Τετάρτη- Πέμπτη-Παρασκευή: 21.00

Κλείσιμο
Σάββατο: 18.00 & 21.00

Κυριακή: 19.00
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης