Μίνως Μάτσας: Ο γνωστός συνθέτης ετοιμάζει ζωντανές εμφανίσεις στο «Gazarte»

Μίνως Μάτσας: Ο γνωστός συνθέτης ετοιμάζει ζωντανές εμφανίσεις στο «Gazarte»

Τί δηλώνει ο ίδιος για την επιστροφή του στη σκηνή

Minos_Matsas
Έχει βάλει την υπογραφή του σε κάποιες από τις ωραιότερες κινηματογραφικές, τηλεοπτικές και δισκογραφικές μελωδίες. Ο λόγος για τον συνθέτη Μίνω Μάτσα ο οποίος θα συναντηθεί με το κοινό, για τρεις βραδιές, 5, 12 και 19 Δεκεμβρίου, στη σκηνή του «Gazarte»

«Τρεις βραδιές, όπου όλοι γίνονται Ένας, μέσα από τη μουσική, τις φωνές ,το τραγούδι» σημειώνει ο ίδιος και προσθέτει: «Η ανάγκη μου να βρεθώ κοντά σας και να μοιραστώ μαζί σας τους αγαπημένους μου ρυθμούς, τα μουσικά γυρίσματα, τους στίχους που με έριξαν από νωρίς στο τραγούδι σε μια σχέση αγάπης που βαστάει γερά σαν να ξεκίνησα μόλις χτες.

Τραγούδια από το σινεμά, την τηλεόραση, το θέατρο, την δισκογραφία: Τραγούδια που είχαν την τύχη να τραγουδηθούν από μοναδικούς ερμηνευτές θα ξεδιπλωθούν κοντά σας σαν μια αλήθεια γυμνή, με την ελπίδα να περάσουμε δυο ώρες τραγουδώντας τα «Καράβια που βγήκαν στη στεριά» και μέθυσαν «Ως κι οι θάλασσες», αφού βρήκαν την «Ευτυχία» σε ένα «Όνειρο Απατηλό». «Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου» είπε και έφυγε σε ένα «Νησί» μια «Μαύρη Πεταλούδα« ψιθυρίζοντας το «Μινόρε της Αυγής.»

Συνοδοιπόροι του στο νέο αυτό μουσικό ταξίδι θα είναι οι ερμηνευτές Κώστας Τριανταφυλλίδης και Μυρτώ Βασιλείου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης