Σπύρος Παπαδόπουλος - Ρένια Λουϊζίδου: Μαζί στο θεατρικό σανίδι, 30 χρόνια μετά τους «Απαράδεκτους»

Σπύρος Παπαδόπουλος - Ρένια Λουϊζίδου: Μαζί στο θεατρικό σανίδι, 30 χρόνια μετά τους «Απαράδεκτους»

Οι δυο ηθοποιοί συναντιούνται σε μια κωμωδία σχέσεων γεμάτη γέλιο αλλά και συγκίνηση

Papadopoulos_-_Louizidou
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τον περσινό χειμώνα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος  επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στη σκηνή του θεάτρου «Κάππα» με την κωμωδία της Michele Riml « Sexy Laundry» με διαφορετική όμως παρτενέρ. Αυτή τη φορά θα έχει στο πλευρό του μια παλιά φίλη και συνάδελφο από την χρυσή εποχή των «Απαράδεκτων», την Ρένια Λουϊζίδου.

Μαζί θα βιώνουν επί σκηνής, τα αδιέξοδα των ερωτικών σχέσεων που απασχολούν εκατομμύρια ζευγάρια, μαζί θα γελούν και θα δακρύζουν.

Με όπλα το χιούμορ και την ειλικρίνεια, το Sexy Laundry - μια μείξη κωμωδίας με ψυχανάλυση, μια feel-good παράσταση για τους «κουρασμένους» έρωτες που παλεύουν να αναστηθούν- βγάζει στη φόρα τα «άπλυτα» ενός γάμου και καθρεφτίζει τον ψυχισμό των ηρώων, την πάλη τους για αγάπη και ευτυχία.

Ο Λάρυ και η Άλις, ένα παντρεμένο επί 25 χρόνια ζευγάρι, βρίσκονται σ’ ένα δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου, και με το εγχειρίδιο ΣΕΞ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ανά χείρας, αμήχανοι, αξιοθρήνητοι και αξιολάτρευτοι, προσπαθούν να βρουν τις απαντήσεις και το ερωτικό πάθος που έχει ατονήσει με το πέρασμα του χρόνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης