Christmas Theater: Φέρνει τους καλύτερους μάγους του Λας Βέγκας στην Αθήνα

Christmas Theater: Φέρνει τους καλύτερους μάγους του Λας Βέγκας στην Αθήνα

Πότε θα παρουσιαστεί το  «Las Vegas Magic Festival 4»

Magic_show_1
Συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων χρόνων το Christmas Theater θα βάλει, για μία ακόμη φορά, λίγη μαγεία στη ζωή μας. Οι καλύτεροι μάγοι του κόσμου θα βρεθούν σε λίγες ημέρες στην Αθήνα προκειμένου να παρουσιάσουν, στις 12 και 13 Νοεμβρίου, την νέα, εντυπωσιακή παράσταση «Las Vegas Magic Festival 4».

LAS VEGAS MAGIC FESTIVAL 4



Από τα τέλη του 19ου αιώνα η τέχνη της μαγείας σχετίστηκε με την διασκέδαση. Ο πασίγνωστος  Χουντίνι και άλλοι διάσημοι μάγοι της εποχής έβαλαν τις βάσεις για να δημιουργηθεί το είδος διασκέδασης που λέγεται Magic show. Ήταν τόσο δημοφιλές που κατάφερε αμέσως να εισχωρήσει στο μαγικό.

Κλείσιμο
Το Magic Show διατήρησε τη δημοτικότητά του και στην εποχή της τηλεόρασης, με μάγους όπως ο David Copperfield και ο David Blaine που κατάφεραν να εκσυγχρονίσουν τη μορφή της τέχνης. Και η ιστορία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Στην παράσταση που θα φιλοξενήσει το Christmas Theater συμμετέχουν κάποιοι από τους καλύτερους μάγους και  Illusionists του κόσμου. Αιώρηση αντικειμένων, πράγματα που μεταμορφώνονται σε σκόνη μπροστά στα μάτια του κοινού, άνθρωποι που πετάνε, μαγικοί καθρέφτες και άλλα πρωτότυπα και απίστευτα τρικς που κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής δημιουργούν ένα εντυπωσιακό θέαμα που ακροβατεί αριστοτεχνικά ανάμεσα στον ρεαλισμό και την ψευδαίσθηση.

Πρόγραμμα παραστάσεων

Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 16.00 και στις 20.00
Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 12.00 και στις 17.00
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης