Christmas Theater: Φέρνει τους καλύτερους μάγους του Λας Βέγκας στην Αθήνα
Πότε θα παρουσιαστεί το «Las Vegas Magic Festival 4»
UPD:
Συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων χρόνων το Christmas Theater θα βάλει, για μία ακόμη φορά, λίγη μαγεία στη ζωή μας. Οι καλύτεροι μάγοιτου κόσμου θα βρεθούν σε λίγες ημέρες στην Αθήνα προκειμένου να παρουσιάσουν, στις 12 και 13 Νοεμβρίου, την νέα, εντυπωσιακή παράσταση «Las Vegas Magic Festival 4».
Από τα τέλη του 19ου αιώνα η τέχνη της μαγείας σχετίστηκε με την διασκέδαση. Ο πασίγνωστος Χουντίνι και άλλοι διάσημοι μάγοι της εποχής έβαλαν τις βάσεις για να δημιουργηθεί το είδος διασκέδασης που λέγεται Magic show. Ήταν τόσο δημοφιλές που κατάφερε αμέσως να εισχωρήσει στο μαγικό.
Το Magic Show διατήρησε τη δημοτικότητά του και στην εποχή της τηλεόρασης, με μάγους όπως ο David Copperfield και ο David Blaine που κατάφεραν να εκσυγχρονίσουν τη μορφή της τέχνης. Και η ιστορία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.
Στην παράσταση που θα φιλοξενήσει το Christmas Theater συμμετέχουν κάποιοι από τους καλύτερους μάγους και Illusionists του κόσμου. Αιώρηση αντικειμένων, πράγματα που μεταμορφώνονται σε σκόνη μπροστά στα μάτια του κοινού, άνθρωποι που πετάνε, μαγικοί καθρέφτες και άλλα πρωτότυπα και απίστευτα τρικς που κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής δημιουργούν ένα εντυπωσιακό θέαμα που ακροβατεί αριστοτεχνικά ανάμεσα στον ρεαλισμό και την ψευδαίσθηση.
Πρόγραμμα παραστάσεων
Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 16.00 και στις 20.00
Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 12.00 και στις 17.00
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.