Θέατρο «Παλλάς»: Θα φιλοξενήσει το μιούζικαλ «Η Αυλή των θαυμάτων» σε ένα νέο, εντυπωσιακό σκηνικό

Θέατρο «Παλλάς»: Θα φιλοξενήσει το μιούζικαλ «Η Αυλή των θαυμάτων» σε ένα νέο, εντυπωσιακό σκηνικό

Η σπουδαία εικαστικός και σκηνογράφος Ελένη Μανωλοπούλου δημιούργησε μια ξεχωριστή σκηνική εγκατάσταση για το νέο ανέβασμα του επιτυχημένου μιούζικαλ

Ayli_ton_thqavmaton_-_skiniko
«Η Αυλή των θαυμάτων», το υπέροχο θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε κατά την περσινή παρουσίασή του, υπό μορφή μιούζικαλ, επιστρέφει με μια νέα, εντυπωσιακή σκηνική μορφή. Η παράσταση, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Χρήστου Σουγάρη, τις μελωδίες του Στέφανου Κορκολή και τον δυνατό θίασο, θα παρουσιαστεί, για δέκα μόνο βραδιές, από τις 10 έως τις 20 Νοεμβρίου, στο «Παλλάς», με φόντο την νέα εγκατάσταση που δημιούργησε η σπουδαία εικαστικός και σκηνογράφος Ελένη Μανωλοπούλου.
Ayli_ton_thqavmaton_-_Sougaris_-_Korkolis
Ο Χρήστος Σουγάρης με τον Στέφανο Κορκολή
Για πρώτη φορά ένα ολόκληρο σκηνικό σύμπαν παρουσιάζεται «από την ανάποδη» μέσα από τον φακό της διεθνούς Ελληνίδα φωτογράφου  Έφης Γούση αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα την ασύλληπτη λεπτομέρεια με την οποία η Ελένη Μανωλοπούλου έχει διακοσμήσει κάθε γωνία του δωματίου που ζει ο κάθε ήρωας του έργου, μακριά από την παραδοσιακή θεατρική σύμβαση που θέλει να αποτελεί «σκηνογραφία» μόνο ό,τι φτάνει στο μάτι των θεατών. 

Ayli_ton_thqavmaton_-_Gallos
Ο Γιώργος Γάλλος

Ayli_ton_thqavmaton_-_Piatas
Ο Δημήτρης Πιατάς
Κλείσιμο

Οι Γιώργος Γάλλος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ρούλα Πατεράκη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Φιλαρέτη Κομνηνού, Δημήτρης Πιατάς, Κόρα Καρβούνη, Μάνος Βακούσης, Μαρία Διακοπαναγιώτου, και Ειρήνη Καράγιαννη αναβιώνουν επί σκηνής τους θρυλικούς χαρακτήρες του έργου – ύμνου στην αέναη προσπάθεια του Έλληνα να ξεπεράσει τα στενά γεωγραφικά πλαίσια, να αποτινάξει τη διαρκή φτώχεια, να αντιμετωπίσει την έλλειψη σταθερότητας και να ριζώσει σε ένα τόπο όπου μπορεί να ευημερήσει.
Ayli_ton_thqavmaton_-_Komninou
Η Φιλαρέτη Κομνηνού

Ayli_ton_thqavmaton_-_Papoutsaki
Η Κατερίνα Παπουτσάκη

Μαζί τους, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος στους στίχους, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου στη δραματουργία και ο Φωκάς Ευαγγελινός στις χορογραφίες. Τα σκηνικά και τα κοστούμια υπογράφει η Ελένη Μανωλοπούλου, ενώ τους φωτισμούς ο Αλέκος Αναστασίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Τρόμος για οδηγό λεωφορείου στον Ασπρόπυργο: Τον πυροβόλησαν ενώ οδηγούσε - Τρεις συλλήψεις

Ιστορικό ρεκόρ για τη Ρεβυθούσα - Εκφορτώθηκαν 60 φορτία LNG το α’ εξάμηνο

Όσα έγιναν στη συναυλία της Panik: Η συγκίνηση του Αργυρού, η αποθέωση για τον 50 Cent
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης