«Οι Δεινόσαυροι Επιστρέφουν»: Η εντυπωσιακή θεατρική παραγωγή έρχεται στην Αθήνα

«Οι Δεινόσαυροι Επιστρέφουν»: Η εντυπωσιακή θεατρική παραγωγή έρχεται στην Αθήνα

Πού και πότε θα παιχτεί η παράσταση που έχει ξετρελάνει τους μικρούς θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο

Oi_deinosauroi_epistrefoun_-_parasrasi
Μια εντυπωσιακή θεατρική παραγωγή, που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό, ενθουσιάζοντας δεκάδες χιλιάδες παιδιά, έρχεται στην Αθήνα. Ο λόγος για την παράσταση «Οι Δεινόσαυροι Επιστρέφουν - Jurassic Adventures» που θα παρουσιάζεται από την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο Θέατρο Λαμπέτη , για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Η διαδραστική αυτή παράσταση, που απευθύνεται σε παιδιά από 2,5 ετών και άνω, εξελίσσεται σ’ ένα φανταστικό προϊστορικό περιβάλλον όπου συμβαίνουν πολλά απρόοπτα. Στην εποχή των Δεινοσαύρων, μια παρέα παιδιών μαζί με τον καθηγητή τους ξεκινούν τις εξερευνήσεις τους σε ένα νησί και έρχονται αντιμέτωποι με διάφορα απίστευτα γεγονότα. Κατά την διάρκεια της παράστασης οι μεγάλοι κινούμενοι δεινόσαυροι  καταλαμβάνουν τη σκηνή και αφήνουν τους μικρούς θεατές κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό!

Το σενάριο υπογράφει η Roxana Esteve σε μετάφραση του Πάνου Ιωαννίδη. Τα σκηνικά και τα κοστούμια επιμελείται η Παναγιώτα Κοκορού, την κίνηση η  Φαίη Σούκου  ενώ η μουσική επιμέλεια και διδασκαλία είναι του Νάσσου Σωπίλη.

Χάρης Μαυρουδής, Μαριάννα Λαγουρού, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, Μαρία Γκιώνη, Στυλιανή Κλείδωνα, Δημήτρης Γαλανάκης και Νίκος Μπόζας.

Πρόγραμμα παραστάσεων

Κλείσιμο
Κάθε Κυριακή στις 11:00 και στις 14:00
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης