Κωστής Μαραβέγιας: Επιστρέφει στον «Σταυρό του Νότου» μετά από μια δεκαετία

Κωστής Μαραβέγιας: Επιστρέφει στον «Σταυρό του Νότου» μετά από μια δεκαετία

Πότε θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος ζωντανών εμφανίσεων του δημοφιλή τραγουδοποιού

Maravegias_2
Ο Κωστής Μαραβέγιας  επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε, στο μουσικό του σπίτι, στον Σταυρό του Νότου.  Δέκα χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στο γνωστό μουσικό στέκι του Νέου Κόσμου, ο δημοφιλής τραγουδοποιός ανεβαίνει ξανά στην Κεντρική Σκηνή, από τις 4 Νοεμβρίου και για οκτώ συνολικά Παρασκευές, προκειμένου να παρουσιάσει νέα τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ του.

Ο Κωστής Μαραβέγιας επανέρχεται χωρίς ίχνος νοσταλγίας, μόνο με λαχτάρα για τη συνάντηση με όλες και όλους αυτούς που μεγαλώνουν μαζί του, με τους καινούριους φίλους και φίλες, με όλους όσους δεν έχουν σταματήσει να θαυμάζουν, να ρωτούν, να ψάχνουν, να ακούνε μουσικές και να ξαφνιάζονται.

«Η επιστροφή στο σπίτι, έχει πάντα τη λαχτάρα της συνάντησης, της επικοινωνίας, της αφήγησης. Με φίλους μαζεμένους, στην Κεντρική Σκηνή, θα πω τα τραγούδια που θα έλεγα αν σας καλούσα στο σαλόνι μου στο Παγκράτι μια Κυριακή απόγευμα, ένα βράδυ Παρασκευής, σαν να είχα να σας δω πολλά χρόνια. Θα σας πω και τα καινούργια που έγραψα, θέλω να μου πείτε γνώμη. Θα ακούσω κι εΟ γώ τις ιστορίες σας και αν μας βγει τις κάνω με τη μπάντα επί τόπου τραγούδι. Αυτό μου έχει λείψει. Ένας χώρος να σας βλέπω έναν προς έναν, που θα συνομιλούμε και θα τραγουδάμε αγκαλιασμένοι. Μετά από τη μεγάλη συναυλία στην Α’ Πλαζ Βούλας, επιστροφή στο σπίτι. Για να παίρνουμε δύναμη και θάρρος. Καλή αντάμωση» σημειώνει ο ίδιος.

Στον νέο αυτό κύκλο ζωντανών εμφανίσεών του ο τραγουδοποιός θα συνοδεύεται από Ξένια Ντάνια και την δυναμική μπάντα του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης