Ο Τζον Χαμ χάρισε το 60% του μισθού του για την ταινία «Confess, Fletch»

Ο Τζον Χαμ χάρισε το 60% του μισθού του για την ταινία «Confess, Fletch»

Την αποκάλυψη έκανε ο σκηνοθέτης της ταινίας Γκρεγκ Μοτόλα ο οποίος όπως είπε και ο ίδιος χάρισε μέρος της αμοιβής του για να ολοκληρωθεί η ταινία

Jon_Hamm1
O Τζον Χαμ πίστευε τόσο πολύ στην ταινία «Confess, Fletch» που για να ολοκληρωθούν τα γυρίσματά της χάρισε το 60% της αμοιβής του. Αυτό αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της ταινίας Γκρεγκ Μοτόλα ο οποίος όπως είπε και ο ίδιος χάρισε μέρος της αμοιβής του για να ολοκληρωθεί η ταινία.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, τα χρήματα που μπόρεσε να συγκεντρώσει ο διευθυντής παραγωγής της Miramax Μπιλ Μπλοκ για την ταινία κάλυπταν μόνο 27 ημέρες γυρισμάτων. Όταν ο Μοτόλα και ο Χαμ αναζήτησαν επιπλέον χρηματοδότηση ώστε να καλύψουν επιπλέον τρεις ημέρες γυρισμάτων δεν τα κατάφεραν.

«Όλοι είπαν: "Δεν ξέρω ότι αυτό το είδος κωμωδίας λειτουργεί στη σημερινή εποχή"», είπε ο Μοτόλα, συμπληρώνοντας ότι δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον για την επιπλέον χρηματοδότηση της ταινίας.

CONFESS, FLETCH | Official Trailer | Paramount Movies


«Λοιπόν, βασικά, αυτό που κάναμε είναι ότι ο Τζον επέστρεψε το 60% του μισθού του στον προϋπολογισμό», συνέχισε ο σκηνοθέτης. «Έδωσα πίσω μέρος του μισθού μου, όχι τόσο όσο ο Τζον γιατί είναι πιο πλούσιος από εμένα και έχω τρία παιδιά. Και αγοράσαμε άλλες τρεις ημέρες γυρισμάτων. Το πήγαμε μέχρι και 30 μέρες στη Βοστώνη και μια μέρα στη Ρώμη. Και είπαμε, είμαστε τρελοί, είμαστε χαζοί. Θα κάνουμε αυτή την ταινία. Και τότε η Miramax μας στήριξε πραγματικά, δημιουργικά».

Το «Confess, Fletch» είναι μια αστυνομική κωμωδία βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1976 του Γκρέγκορι Μακντόναλντ. Ο χαρακτήρας ενέπνευσε προηγουμένως δύο κωμωδίες με πρωταγωνιστή τον Chevy Chase τη δεκαετία του 1980, το «Fletch» και το «Fletch Lives». Ο Χαμ ανέλαβε το ρόλο για τη νέα ταινία, η οποία βασίζεται στο πρώτο μυθιστόρημα του Μακντόναλντ με επίκεντρο τον Φλετς και βρίσκει τον χαρακτήρα να γίνεται ύποπτος για αρκετούς φόνους ενώ ερευνά μια συλλογή έργων τέχνης που λείπει.

Πηγή: ΑΠΕ
Κλείσιμο
Φωτογραφία: Shutterstock
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης