Δήμητρα Παπαδοπούλου: Παράσταση για την επιθεώρησή της στο θέατρο Άλσος

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Παράσταση για την επιθεώρησή της στο θέατρο Άλσος

Πότε θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος παραστάσεων

Ti_zoume_re_-_parastasi
Πάνω από  44.000 χιλιάδες θεατές έχουν παρακολουθήσει ήδη την καλοκαιρινή θεατρική επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου  με τίτλο «Τί ζούμε, ρε». Η θερμότατη αυτή ανταπόκριση του κοινού επέβαλαν την παράταση της παράστασης η οποία θα επανέλθει στη σκηνή του «Άλσους», από ιτς 25 Αυγούστου έως και τις 2 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μια τρελή, κωμική ανασκόπηση της καθημερινότητας όπου το σημερινό γίνεται διαχρονικό και το παράλογο, λογικό. Ένας καθρέφτης που σαρκάζει και αυτοσαρκάζεται, που παραμορφώνει και μεγεθύνει. Μια επιθεώρηση όπου πάνω στην σκηνή θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει η Δεξιά με την Αριστερά, ο Πούτιν με τον Μπάιντεν, η νοικοκυρά με την νεολαία. Μια παρέλαση της νεοελληνικής παραπραγματικότητας και παράνοιας που μας ταλαιπωρεί όλους και μόνη διέξοδος είναι να μπορούμε να γελάμε με αυτή.

Μαζί με την Δήμητρα Παπαδοπούλου παίζουν ο Θοδωρής Αθερίδης, που υπογράφει και τη σκηνοθεσία, και οι ηθοποιοί Θανάσης Αλευράς, Κώστας Αποστολάκης, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Κοκκίδου και Κώστας Κόκλας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης