Σωκράτης Μάλαμας: Η απάντηση του στο «κράξιμο» στα social media επειδή ζήτησε να κατέβει το πανό για Λιγνάδη

Σωκράτης Μάλαμας: Η απάντηση του στο «κράξιμο» στα social media επειδή ζήτησε να κατέβει το πανό για Λιγνάδη

Ο 64χρονος καλλιτέχνης ανέβασε βίντεο από τη συναυλία στο Πέραμα Ρεθύμνου και εξηγεί τους λόγους που  κατέβηκε το "Βιαστής Είναι"

5029954
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media η κίνηση του Σωκράτη Μάλαμα να διακόψει τη συναυλία του το βράδυ της Δευτέρας (25/7) στο Πέραμα Ρεθύμνου προκειμένου κατέβει το πανό “Βιαστής Είναι” που αναφερόταν στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η απόφαση του 64χρονου τραγουδιστή  φαίνεται πως δεν άρεσε σε αρκετούς θαυμαστές του και χρήστες των social media, οι οποίοι ξεκίνησαν να απαιτούν ακόμα και #cancel του γνωστού καλλιτέχνη.






Κλείσιμο





Ο Σωκράτης Μάλαμας, απάντησε στο «κράξιμο» που δέχεται τις τελευταίες ώρες με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ανεβάζοντας το σχετικό βίντεο, στο οποίο αφού πρώτα ξεκαθαρίζει πως συμφωνεί απόλυτα με τις παρεμβάσεις αυτές, ζητά να κατέβει για λίγο το πανό και μάλιστα εξηγεί τους λόγους.

Χαρακτηριστικά έγραψε στη λεζάντα του: «Η νομική κουλτούρα και η κυβερνητική, παίζουνε λάθος ποδόσφαιρο στο γήπεδο και πετάνε τη μπάλα στις κερκίδες, κάπως έτσι. Κοίταξε, μ´ αρέσει και συμφωνώ με το σύνθημα, αλλά δε θέλω να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω μας. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ, να μην το βλέπω . Αποσπάται η προσοχή μου πάρα πολύ
ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ
ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ»


Αυτά ειπώθηκαν χθες το βράδυ στη συναυλία στο Πέραμα Ρεθύμνου. «Η νομική κουλτούρα και η κυβερνητική , παίζουνε λάθος...

Posted by Sokratis Malamas / Σωκράτης Μάλαμας on Tuesday, July 26, 2022


Να σημειωθεί πως το εν λόγω πανό ανεβαίνει συμβολικά για λίγα μόνο λεπτά και στις θεατρικές παραστάσεις και δεν μένει απλωμένο καθ όλη τη διάρκειά τους.



Ειδήσεις σήμερα:

Τιμολόγια ρεύματος: Οι διαφορές ανά εταιρεία - Παρέμβαση του υπουργείου Ενέργειας για τα πάγια

Μύκονος: Το πάρτι στον Άγιο Στέφανο, το κάλεσμα των Χούρι και οι βουτιές του Νιάρχου στη Ρήνεια

Πλεύρης: Ο Τσίπρας πήγε με κορωνοϊό στο Προεδρικό - ΣΥΡΙΖΑ: Είχε αρνητικό PCR από το Σάββατο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης