Γιώργος Καπουτζίδης: Επιστρέφει με νέο έργο, τον Οκτώβριο, στο θέατρο Ήβη

Γιώργος Καπουτζίδης: Επιστρέφει με νέο έργο, τον Οκτώβριο, στο θέατρο Ήβη

Δείτε ποιοι ηθοποιοί θα παίζουν στην παράσταση

Giorgos_Kapoutzidis
Με ένα νέο έργο, γεμάτο σημαντικά μηνύματα αλλά και γενναίες δόσεις χιούμορ, θα επιστρέψει στο θέατρο, τον ερχόμενο Οκτώβριο ο Γιώργος Καπουντζίδης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα ανεβάσει στη σκηνή του θεάτρου Ήβη την παράσταση με τίτλο «42497», με την δική του υπογραφή στα κείμενα και τη σκηνοθεσία και τους ηθοποιούς Κατιάνα Μπαλανίκα και Δημήτρη Γκοτσόπουλο συμπράττουν στον θίασο.

Σε ένα δυστοπικό μέλλον, οι άνθρωποι ζουν κάτω από την επιφάνεια της γης, προσπαθώντας να επιβιώσουν από τις παρενέργειες των επιπόλαιων επιλογών που έκαναν επί δεκαετίες ολόκληρες. Οι ανθρώπινες σχέσεις αναπτύσσονται, καταβαραθρώνονται και επαναπροσδιορίζονται, μέσα από την γνωστή ενσυναίσθηση και την ευαισθησία του Γιώργου Καπουτζίδη.

Σε μια κοινωνία απομόνωσης, που δεν διαφέρει πολύ από την σημερινή, οι ήρωες του έργου προσπαθούν να διαχειριστούν και να υπερνικήσουν την συναισθηματική αποξένωση και την αδυναμία αποδοχής και αλληλεγγύης… αυτά δηλαδή που τους οδήγησαν ήδη στον όλεθρο. Ένα πρωτότυπο έργο που μας υπενθυμίζει πόσο κοντά βρισκόμαστε στο «σκοτάδι της αβύσσου» και πόση δύναμη χρειάζεται για να «βγούμε και πάλι στην επιφάνεια».

Στην παράσταση συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί Γιούλη Τσαγκαράκη, Ανθή Σαββάκη, Ειρήνη Βαλατσού και κάποιοι ακόμη που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ειδήσεις σήμερα:

16χρονη Γαλλίδα τουρίστρια έπεσε από τα βράχια και ανασύρθηκε λιπόθυμη στο Κουφονήσι

Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Μειώνεται η «ποινή» του 30% - Θα επιβάλλεται αναλογικά με τις ημέρες απασχόλησης


Βρετανία: Μητέρα 2 παιδιών κατασπαράχθηκε από τον σκύλο της - Τι λέει η οικογένεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης