Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Νίκος Αντύπας: Κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της δουλειάς που δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν

Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Νίκος Αντύπας: Κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της δουλειάς που δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν

Η υπόσχεση της ερμηνεύτριας στον σπουδαίο μουσικό και συνθέτη που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

PROTOPSALTI_NIKOS_ANTIPAS
Ο Νίκος Αντύπας, λίγες ημέρες πριν να φύγει ξαφνικά από τη ζωή, τον περασμένο Φεβρουάριο, ετοίμαζε καινούργια τραγούδια με τη «μούσα» του, την Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Παρότι το τραγικό γεγονός της απώλειάς του δεν τούς επέτρεψε να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν, εκείνη, ηχογράφησε και κυκλοφορεί ένα από τα καινούργια τραγούδια τους με τίτλο «Ελεύθερος ξανά».

Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Ελεύθερος Ξανά - Official Lyric Video


«Είχαμε ξεκινήσει μήνες πριν και δουλεύαμε στο studio τη καινούργια του δισκογραφική δουλειά! Ώρες πρόβας - επεξεργασίας της φαντασίας, των στίχων και της έκφρασης. Όρθιος πίσω από το τζάμι του studio να με συμβουλεύει ,να είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Ήθελε να αφήσει το καινούργιο του αποτύπωμα, όπως έλεγε χαμογελώντας...» διηγείται γλαφυρά η ερμηνεύτρια και συνεχίζει: «Ένα πρωί στο ραντεβού μας δεν ήρθε. Ξαφνικά σαν κεραυνός έσκασε η είδηση.... Παγώσαμε… κι όλα έμειναν στην μέση. Τρυφερέ και ονειροπόλε φίλε μου σαν το νερό ήρθες και σαν αγέρας έφυγες. Το αποτύπωμα σου ανεξίτηλο: «Ελεύθερος ξανά παντού και πουθενά». Ό,τι έμεινε μισό θα ολοκληρωθεί! Στο υπόσχομαι!»

Στη νέα αυτή κυκλοφορία βοήθησε και η κόρη του Νίκου Αντύπα, Εμμανουέλα η οποία σημειώνει με βαθιά συγκίνηση: «Ήρθε μία μέρα όπως πάντα και μου είπε “μικρή έλα να ακούσεις". Ήταν οι καινούργιες του μελωδίες, τα καινούργια του τραγούδια! Την πρώτη εβδομάδα που έφυγε από κοντά μας δεν μπορούσα καν να ακούσω μουσική. Πλέον δεν περνάει μέρα που να μην ταξιδεύω με τα τραγούδια του, μ’ έναν τρόπο που ποτέ δεν τον περίμενα. Ξαφνικά έγινα μέρος τους! Όσα είχαμε πει και όσα οραματιζόταν θα γίνουν πραγματικότητα! Μαζί μου συνεχίζει ότι αφήσατε μετέωρο η αγαπημένη σου Άλκηστη. Μπαμπά μου, έγινε κοινό μας το όνειρό σου και με ταξιδεύει κοντά σου!».

Κλείσιμο
Το νέο αυτό τραγούδι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ζωντανά όσοι βρεθούν το βράδυ της 8ης Ιουνίου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών όπου θα δώσει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μια συναυλία με στιγμές από την μακρόχρονη και επιτυχημένη μουσική διαδρομή της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης