Μάριος Φραγκούλης: Ποτέ δεν πίστευα στους διαγωνισμούς-ριάλιτι τραγουδιού, Τελικά όμως υπάρχουν αξιόλογοι καλλιτέχνες εκεί
Ο διεθνούς φήμης ερμηνευτής με αφορμή την παράσταση "My way" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 28 Απριλίου μίλησε στο protothema.gr και στο Νίκο Θρασυβούλου.
Αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της παράστασης και υπόσχεται μια μοναδική βραδιά σε όσους παρευρεθούν εκεί.
Τέλος υπογράμμισε ότι η μουσική είναι αγάπη και η αγάπη είναι μουσική. Απολαύστε στην αρχή και στο τέλος της συνέντευξης δύο τραγούδια από αυτά που θα ακουστούν στην παράσταση, "Blue Skies" και "Strangers in the night" αντίστοιχα.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.