Αυτό είναι το καινούργιο, σύγχρονο ηπειρώτικο τραγούδι της Ρίτας Αντωνοπούλου - Βίντεο

Αυτό είναι το καινούργιο, σύγχρονο ηπειρώτικο τραγούδι της Ρίτας Αντωνοπούλου - Βίντεο

 Ένα μουσικό κάλεσμα για επιστροφή στις αλήθειες μας, στη φύση και στη σύνδεση με ό,τι αιώνιο και σταθερό

Rita_Antonopoulou
«Έλα να πάμε στα βουνά/ Ίσως να θυμηθώ ξανά/ Αυτά που έχω χάσει και έχω πια ξεχάσει...»: Οι παραπάνω στίχοι ανήκουν στο ολοκαίνουργιο τραγούδι της Ρίτας Αντωνοπούλου το οποίο εκπλήσσει ευχάριστα τόσο με τη μουσική όσο και με τους στίχους του.
Ρίτα Αντωνοπούλου - Πότε Θα Πάμε Στα Βουνά (Official Music Video)


Η ερμηνεύτρια, που ξεχώρισε και μάς σύστησε πριν από αρκετά χρόνια ο Θάνος Μικρούτσικος, επιστρέφει στη δισκογραφία με ένα νεο-παραδοσιακό κομμάτι σε ηπειρώτικο σκοπό που αποτελεί ένα κάλεσμα για επιστροφή στις αλήθειες μας, στη φύση και στη σύνδεση με ό,τι αιώνιο και σταθερό. 
Κλείσιμο
Πρόκειται για ένα εκρηκτικό τραγούδι, σε μουσική και στίχους της Χάρις Τσεκούρα, ενορχηστρωμένο εξαιρετικά από τον Γιάννη Δίσκο, γνωστό από την παρουσία του ως ενορχηστρωτή στη γνωστή τηλεοπτική εκπομπή «Μουσικό Κουτί» του Νίκου Πορτοκάλογλου. Συμμετέχουν φυσικά οι περισσότεροι μουσικοί αυτής της ορχήστρας. 

Δεν είναι τυχαίος ο χρόνος που κυκλοφορεί ένα τέτοιο τραγούδι. Μετά το σοκ της καραντίνας και των σύγχρονων αδιεξόδων των μεγαλουπόλεων, η εσωτερική ανάγκη για σύνδεση με τη φύση, έγινε ακόμα μεγαλύτερη και ουσιαστική. 

Όπως λέει και η ίδια η ερμηνεύτρια «τα βουνά είναι η ουσία της απλότητας μέσα μας, είναι το νόημα. της ζωής. Να γυρίσουμε την πλάτη στην τρέλα της πόλης, την μανία του με το κυνήγι του χρήματος, την επιτυχία, την συνεχή παρουσία στα σόσιαλ μίντια, όλο το σημερινό μοντέλο ζωής».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης