Η Ute Lemper έρχεται στην Ελλάδα για να τραγουδήσει τα ωραιότερα τάνγκο του Astor Piazzolla

Η Ute Lemper έρχεται στην Ελλάδα για να τραγουδήσει τα ωραιότερα τάνγκο του Astor Piazzolla

Η πολυβραβευμένη Γερμανίδα καλλιτέχνις θα εμφανιστεί τον Ιούλιο στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

ute-lemper
Μετά από δύο καλοκαίρια συναυλιακής ανομβρίας, λόγω πανδημία, τουλάχιστον όσον αφορά στους καλλιτέχνες από το εξωτερικό, αυτές τις ημέρες έρχονται οι πρώτες ανακοινώσεις σχετικά με επερχόμενες εμφανίσεις διεθνών ονομάτων στη χώρα μας. Ανάμεσά τους και η πολυτάλαντη Γερμανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Ute Lemper η οποία θα δώσει μια μουσική παράσταση στις 7 Ιουλίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει αυτή τη φορά η σαγηγευτική περφόρμερ στο ελληνικό κοινό θα είναι αφιερωμένο στον κορυφαίο Αργεντίνο συνθέτη και μουσικό Astor Piazzolla, με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννησή του. Επί της ουσίας πρόκειται για ένα ένα μουσικό οδοιπορικό από το Μπουένος Άιρες στο Παρίσι, το Βερολίνο και τη Νέα Υόρκη, με τα υπέροχα κομμάτια του Piazzolla τα οποία σμίγουν με τον μουσικό κόσμο σύγχρονών του δημιουργών που γοητεύτηκαν από τον ερωτισμό του τανγκό, όπως ο Brecht, ο Pablo Neruda, ο Jacques Brel και ο Serge Gainsbourg.

Με την επιβλητική της σκηνική παρουσία, την απίστευτη υποκριτική της δεξιοτεχνία και η εκπληκτική της φωνή η πολυβραβευμένη μούσα των μεγάλων δημιουργών, που έχει συνεργαστεί κατά την διάρκεια της καριέρα της με κορυφαία ονόματα της διεθνούς μουσικής, όπως οι Elvis Costello, Tom Waits,Philip Glass και Nick Cave, αλλά και του χορού (Maurice Béjart και Pina Bausch), επιστρέφει στην Αθήνα προκειμένου να εντυπωσιάσει, για μία ακόμη φορά το ελληνικό κοινό.

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με την έξοδο του Έλληνα πρόξενου στη Μαριούπολη - Άλλαξε κατεύθυνση το κονβόι που τον μεταφέρει

«Ο βίαιος θάνατος με ασφυξία στα παιδιά μπορεί να μην αφήσει καθόλου σημάδια» αναφέρει σε ανάρτηση ο Λέων

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα με άνοδο της θερμοκρασίας - Χαλάει από αύριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK