Τα Μπαλέτα Μπολσόι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Τα Μπαλέτα Μπολσόι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μια ακόμη εξαιρετική παράσταση σε μαγνητοσκόπηση

Bolsoi_Ballet
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών  συνεχίζει τις μεταδόσεις παραστάσεων των Μπαλέτων Μπολσόι, με τα «Jewels» , τη γοητευτική τρίπρακτη χορογραφία του Ζωρζ Μπαλανσίν, σε μουσική των Γκαμπριέλ Φωρέ, Ίγκορ Στραβίνσκι και Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι. Η παράσταση θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, στις 17:00, στην Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας.

Στο λαμπερό καστ της βραδιάς συμμετέχει η ιδιαίτερα αγαπητή στο ελληνικό κοινό πρίμα μπαλαρίνα Σβετλάνα Ζαχάροβα, η οποία στην Γ΄ Πράξη («Διαμάντια») μοιράζεται τη σκηνή με τον Ιταλό Τζάκοπο Τίσσι, διακεκριμένο Κορυφαίο Χορευτή των Μπολσόι. Λαμβάνουν επίσης μέρος και οι Ευγενία Ομπραζτσόβα, Αναστασία Ντενισόβα, Ιβάν Αλεξέγιεφ, Κλιμ Εφίμοφ, Ελιζαβέτα Κόκορεβα, Ντμίτρι Σμιμλέφσκι και Αντονίνα Τσάπκινα. Μαζί τους, το Corps de Ballet του Θεάτρου Μπολσόι.

Η μετάδοση εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του Μεγάρου με το ιστορικό ρωσικό θέατρο και την Pathé Live, μια σύμπραξη που δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της ορχηστικής τέχνης, σε δεκάδες χώρες ανά τον κόσμο, να γνωρίσουν διάσημα έργα του παγκοσμίου ρεπερτορίου μέσα από δορυφορικές προβολές παραστάσεων από τη Μόσχα (The Bolshoi Ballet Live from Moscow).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης