H Sony Classical επέλεξε το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να ηχογραφήσει συναυλία του Θεόδωρου Κουρεντζή
Με έργα Μπετόβεν
Η Sony Classical επιλέγει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για την ηχογράφηση της «Ενάτης Συμφωνίας» του Λούντιβιχ βαν Μπετόβεν με τον πολυβραβευμένο Θεόδωρο Κουρεντζή και την Ορχήστρα & Χορωδία MusicAeterna. Η ηχητική καταγραφή του εμβληματικού έργου του Beethoven θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, έναν συναυλιακό χώρο εξαιρετικής ακουστικής, άρτια εξοπλισμένο για την υλοποίηση ενός τόσο απαιτητικού μουσικού εγχειρήματος, ο οποίος επί μία εβδομάδα θα μεταμορφωθεί σε στούντιο ηχογράφησης από το συνεργείο της γνωστής δισκογραφικής εταιρείας.
Τα αριστουργηματικά φωνητικά μέρη στην «Ενάτη» ερμηνεύουν τέσσερις διακεκριμένοι σολίστ: η Birgitte Christensen (σοπράνο), η Sophie Harmsen (άλτο), ο Benjamin Bruns (τενόρος) και ο Johannes Kammler (μπάσος).
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.