Τον Φεβρουάριο η πρεμιέρα της Νατάσσας Μποφίλιου στο VOX

Τον Φεβρουάριο η πρεμιέρα της Νατάσσας Μποφίλιου στο VOX

Θα παρουσιάσει τα τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ και παλαιότερες επιτυχίες της

Bofiliou_-_Karamouratidis_-_Evagelatos
Δύο χρόνια μετά από την τελευταία ζωντανή εμφάνισή σε κλειστό χώρο, η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει στη σκηνή του «VOX». Από το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο θα βρίσκεται εκεί, μαζί με τον Θέμη Καραμουτίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και θα παρουσιάζουν μια μουσική παράσταση βασισμένη στην τελευταία δισκογραφική δουλειά του «Η Εποχή του Θερισμού».
Τα τραγούδια αυτού του άλμπουμ ταξίδεψαν στην Ελλάδα το καλοκαίρι που πέρασε, παρά τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, και κέρδισαν τις εντυπώσεις και τις καρδιές των ακροατών που γέμισαν τους συναυλιακούς χώρου που εμφανίστηκε η ερμηνεύτρια.
Τώρα «Η Εποχή του Θερισμού» βρίσκει τον σταθερό προορισμό της στο VOX της Ιεράς Οδού, σε μια παράσταση γεμάτη δυναμισμό και όλη τη συσσωρευμένη ενέργεια δύο χρόνων αποχής από τις αθηναϊκές σκηνές.
Όλα τα τραγούδια του προγράμματος θα παρουσιαστούν  με τις σκηνικές συνθήκες που ονειρεύτηκε η αγαπημένη καλλιτεχνική τριάδα, σε μια ηλεκτρισμένη παράσταση γεμάτη πάθος, έμπνευση, ανατροπές και συγκίνηση, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Άγγελου Τριαντάφυλλου.
«Η Εποχή του Θερισμού μας χαρίζει από την πρώτη μέρα της, μεγάλες στιγμές! Είμαστε ευγνώμονες βαθιά για τον τρόπο που αγκαλιάσατε το νέο μας δίσκο και τον αναδείξατε ως τον πιο ευπώλητο της  χρονιάς, αλλά και για την  συγκινητική σας προσέλευση στις συναυλίες μας. Ανυπομονούμε για τα επόμενα. Είμαστε έτοιμοι για το 2022!» δηλώνουν οι συνετλεστές της παράστασης.

Ειδήσεις σήμερα:

Δένδιας: Ένας χρόνος από την επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο

Ανάπτυξη άνω του 5% προβλέπει για 2022 ο Άδωνις Γεωργιάδης

Έως και 88% μειώνουν τον κίνδυνο νοσηλείας ή θανάτου τα χάπια των Pfizer και Merck
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης