Η μετάλλαξη Όμικρον «χτύπησε» τα λαμπερά μιούζικαλ του Λονδίνου
Τεράστια η πτώση που παρατηρείται στην πώληση των εισιτηρίων τις τελευταίες ημέρες
UPD:
Η μετάλλαξη Όμικρον, λίγο μόλις καιρό από την εμφάνισή της, έχει ήδη αρχίσει να επηρεάζει δραματικά και την πολιτιστική δραστηριότητα στηνΒρετανία. Το παραπάνω συμπέρασμα επιβεβαίωσε ο διευθυνων σύμβουλος του ιστορικού Royal Albert Hall του Λονδίνου κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου και καλώντας την κυβέρνηση να λάβει επειγόντων μέτρα για να στηρίξει τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του πολιτισμού.
«Οι πωλήσεις εισιτηρίων για την περίοδο των Χριστουγέννων πήγαιναν εξαιρετικά καλά μέχρι που εμφανίστηκε η μετάλλαξη Όμικρον εξαιτίας της οποίας βλέπουμε μια τεράστια πτώση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Craig Hassal στο BBC προσθέτοντας πως τα μέτρα προστασίας που ανακοίνωσε πρόσφατα η κυβέρνηση είναι κάπως «θολά» και «ασαφή» με αποτέλεσμα το κοινό να μην νιώθει ασφάλεια όταν πηγαίνει σε μεγάλους πολιτιστικούς χώρους παρότι είναι υποχρεωτικά τόσο η χρήση μάσκας όσο και η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού.
Το πρόβλημα βέβαια επεκτείνεται και από την νόσηση των ίδιων των συντελεστών κάποιων παραστάσεων που οδηγεί μοιραία στην προωρινή διακοπή τους προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά στο West End που είναι ένα από τα δημοφιλέστερα θεατρικά στέκια παγκοσμίως όπου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ανεβαίνουν πολύ μεγάλες και ακριβές παραγωγές και εντυπωσιακά μιούζικαλ.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.