Το Εθνικό Θέατρο παίζει στο ραδιόφωνο

Το Εθνικό Θέατρο παίζει στο ραδιόφωνο

Ποιες είναι οι νέες ραδιοφωνικές παραστάσεις που θα μεταδοθούν από το Δεύτερο Πρόγραμμα

Radio_Theatro
Με έξι συνολικά παραγωγές του συμμετέχει το Εθνικό Θέατρο  στις ραδιοφωνικές θεατρικές παραστάσεις του Δεύτερου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της ΕΡΤ, η οποία γεννήθηκε μέσα στις συνθήκες απομόνωσης του περσινού lockdown λόγω της πανδημίας, προκειμένου να προσφέρει μια εναλλακτική πρόταση ψυχαγωγίας στο ελληνικό κοινό.

Η πρώτη από τις νέες ραδιοφωνικές παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου στις 21.00 , από το Δεύτερο Πρόγραμμα. Πρόκειται για το έργο «Με δύναμη από την Κηφισιά» των Δημήτρη Κεχαϊδη και Ελένης Χαβιαρά, σε ραδιοσκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού και με την συμμετοχή των ηθοποιών Άννας Μάσχα, Λήδας Μανιατάκου, Λένας Παπαληγούρα και Γαλήνης Χατζηπασχάλη.

Οι υπόλοιπες παραστάσεις που θα μεταδοθούν είναι «Η γυναίκα της Ζάκυθος» του Διονύσιου Σολωμού, σε ραδιοσκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου, «Ο Γλάρος» του Άντον Τσέχοφ σε αδιοσκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη, το «Μότσαρτ και Σαλιέρι» του Αλεξάντρ Πούσκιν με την σκηνοθετική υπογραφή της Ιώς Βουλγαράκη, «Η βεγγέρα» του Ηλία Καπετανάκη, σε
ραδιοσκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά και οι «Οι δανειστές» του Άουγκουστ Στρίντμπεργκ σε
ραδιοσκηνοθεσία Ελένης Καφετζής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης