Δύο Θεσσαλονικείς τραγουδοποί ενώνουν τις μουσικές δυνάμεις τους στη σκηνή του Gazarte Roof Stage. Ο λόγος για τονΠάνο Μουρουράκη και τον Μανώλη Φάμελλο οι οποίοι θα δώσουν στο γνωστό στέκι ψυχαγωγίας στο Γκάζι πέντε συνολικά μουσικές παραστάσεις στις 27 Νοεμβρίου και στις 3, 10, 23 και 30 Δεκεμβρίου.
Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά το 2017 στο άλμπουμ «Μονόλογος Για Δυο». Τραγούδια από αυτή την κοινή δουλειά τους αλλά και γνωστά κομμάτια από την προσωπική τους δισκογραφία θα ερμηνεύσουν στον νέο αυτό κύκλο ζωντανών εμφανίσεών τους, «μια μεθυσμένη σειρά παραστάσεων χωρίς να έχουν ούτε αυτοί (πόσο μάλλον εμείς) την παραμικρή ιδέα για το περιεχόμενο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.