Ο Μπάμπης Τσέρτος και η Νάντια Καραγιάννη επιστρέφουν στο πάλκο

Ο Μπάμπης Τσέρτος και η Νάντια Καραγιάννη επιστρέφουν στο πάλκο

Ξεκινούν απόψε τις ζωντανές εμφανίσεις τους στις «Μουσικές Διαδρομές» μαζί με τον Νίκο Καραγιάννη

babis_tsertos_nadia_karayani_nikos_karayanis_2
Ένας μουσικός χώρος που έχει γράψει χιλιόμετρα στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας ανοίγει και πάλι τις πύλες του απόψε μετά από ένα μεγάλο αλλά αναγκαστικό διάστημα απουσίας. Οι «Μουσικές Διαδρομές» θα φιλοξενήσουν και φέτος τρεις αξιόλογους εκπροσώπους του λαϊκού μας τραγουδιού, τον Μπάμπη Τσέρτο, την Νάντια Καραγιάννη  και τον Νίκο Καραγιάννη.

Με ενθουσιασμό αλλά και την προσμονή που δημιούργησε όλο αυτό το διάστημα η έλλειψη της άμεσης επικοινωνίας με το κοινό, θα παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει κορυφαίες στιγμές του λαϊκού ρεπερτορίου, τραγούδια ρεμπέτικα, σμυρναίικα, παραδοσιακά αρχοντορεμπέτικα, έντεχνα λαϊκά καθώς επίσης και αξιόλογα σύγχρονα κομμάτια.

Στόχος τους θα ξαναθυμίσουν τί σημαίνει αυθεντική μουσική ψυχαγωγία και πόσο πιο όμορφη είναι η ζωή όταν οι άνθρωποι συναντιούνται και τραγουδούν.

Το μουσικό σχήμα συμπληρώνουν ο Κώστας Ζαριδάκις στο μπουζούκι, ο Νίκος Καινούργιος στην κιθάρα, ο Νίκος Μήλας στο βιολί και Γιάννης Τσέρτος στο πιάνο, το ακορντεόν και την επιμέλεια προγράμματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης