Μια έκρηξη μελωδικής ενέργειας στο Κύτταρο!

Μια έκρηξη μελωδικής ενέργειας στο Κύτταρο!

Για 2 Εμφανίσεις βράδυ Πέμπτης 14 & 21 Οκτωβρίου από τους SABOTAZ THE BAND!

kyttaro
«Γεννήθηκαν» στην καραντίνα και ήρθαν για μείνουν και να σας μαγέψουν...

Τους ένωσε η ανάγκη να εκφραστούν, να δημιουργήσουν, να ταξιδέψουν μακριά από το ζοφερό τώρα, στο πριν και τις μουσικές μας ρίζες, βλέποντας το μετά με ηλεκτρισμένο ήχο και διάθεση!

Έρχονται «αρματωμένοι», με ξεχωριστά και ιδιαίτερα τραγούδια δοσμένα μέσα από τολμηρές διασκευές, αλλά και με δικές τους συνθέσεις που σκοπό έχουν να σαμποτάρουν κάθε τι άκαμπτο και γκρίζο σε πείσμα των καιρών και να σε εθισουν στις γεμάτες έντονα συναισθήματα παραστάσεις τους!

Η πρώτη δόση, την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, η δεύτερη, μια βδομάδα μετά, σε έναν μοναδικό χώρο που έχει γράψει τη δική στου Ιστορία… Κάτι μας λέει όμως πως δεν θα είναι αρκετές...

Οι SABOTAZ ήρθαν για να μείνουν!

Κλείσιμο
Η Ευδοκία Ράπτη, ο Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης, ο Ίωνας Κιζιρίδης, ο Παναγιώτης Δανίκας και ο Αλέξανδρος Αλεξίου, μοιράστηκαν τις σκέψεις τους και τα μουσικά τους όνειρα και μέσα στην καραντίνα και εν μέσω τηλεδιασκέψεων δημιούργησαν τους «SABOTAZ»!

Έβαλαν στο «τραπέζι» αγαπημένα τραγούδια και προσπάθησαν να τα κάνουν «δικά τους» ερμηνεύοντας τα με την προσωπική τους πινελιά! Παράλληλα, δουλεύουν και δικές τους μουσικές ιδέες φτιάχνοντας τραγούδια πρωτότυπα, που ελίσσονται ελεύθερα, με κέφι, ανάμεσα στα «σύνορα» της ελληνικής λαϊκής, ρεμπέτικης και παραδοσιακής μουσικής, φιλτραρισμένη, μέσα από τις «ηλεκτρικές» επιρροές τους και την ικανότητα τους να τα εξελίσσουν.

Οι SABOTAZ το καλοκαίρι ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους σε φεστιβάλ, μικρές και μεγάλες σκηνές δημιουργώντας ένα νέο γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο αφήνωνατς δυναμικά το στίγμα τους...

Οι Εμφανίσεις τους χαρακτηρίζονται από πάθος, διαθέτουν χιούμορ, προσφέρουν κέφι και συγκίνηση, μέσα από πρωτότυπες ερμηνείες γνωστών αγαπημένων τραγουδιών αλλά και δικών τους.

Μια έκρηξη λοιπόν μελωδικής ενέργειας στο Κύτταρο!

Οι SABOTAZ παρέα με πολυαγαπημένα τραγούδια, δοσμένα μέσα από τολμηρές διασκευές, αλλά και δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις, θα βρίσκονται στο Κύτταρο 14 & 21 Οκτωβρίου με μοναδικό σκοπό να σαμποτάρουν κάθε τι άκαμπτο και γκρίζο σε πείσμα των καιρών και να μας εθίσουν στις γεμάτες έντονα συναισθήματα παραστάσεις τους!!!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης