Οι τελευταίες στιγμές του Μίκη Θεοδωράκη

Οι τελευταίες στιγμές του Μίκη Θεοδωράκη

Παρά την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του τις τελευταίες μέρες, ο ίδιος επέλεξε να μην μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο - Ήθελε  να  είναι κοντά στους δικούς του ανθρώπους

nekrofora_koukaki_mikis3
Θρηνεί σήμερα όλη η Ελλάδα με τον θάνατο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος σημάδεψε ανεξίτηλα με το έργο του το ελληνικό τραγούδι κάνοντας μουσική μεγάλες ιστορικές και κοινωνικές στιγμές. 

Ο σπουδαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης επέλεξε να περάσει τις τελευταίες του στιγμές στο σπίτι του στου Φιλοπάππου, αφού παρά την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του τις τελευταίες μέρες, ο ίδιος προτίμησε να μην μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο, ήθελε να δώσει μόνος του τη μάχη για τη ζωή, χωρίς βοήθεια, δίπλα στους δικούς του ανθρώπους.

Μάλιστα εχθές τον επισκέφθηκε και η κόρη του, η οποία αυτή την ώρα βρίσκεται στο σπίτι του αγαπημένου της πατέρα, μαζί με τη γραμματέα του Ρένα Παρμενίδου. Ο Μίκης Θεοδωωράκης αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ την τελευταία εβδομάδα είχε επιδεινωθεί πολύ η κατάσταση της υγείας του.

Πλήθος κόσμου βρίσκεται αυτή την ώρα έξω από το σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη. Μεταξύ των πρώτων που έφθασαν εκεί ήταν και ο ερμηνευτής Γιώργος Νταλάρας.

IMG_0043
IMG_0048
Κλείσιμο


spiti_miki_kosmos4
spiti_miki_kosmos3
spiti_miki_kosmos2
spiti_miki_kosmos

nekrofora_koukaki_mikis2
nekrofora_koukaki_mikis3
nekrofora_koukaki_mikis
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης