Dior: Η ελληνική δημιουργία που φόρεσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τα υποχρεωτικά self test

Dior: Η ελληνική δημιουργία που φόρεσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τα υποχρεωτικά self test

Ποιοι υπουργοί πήγαν στο Καλλιμάρμαρο για την παρουσίαση της νέας κολεξιόν του γαλλικού οίκου

5326610
Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το λαμπερό ντεφιλέ του Dior στο Καλλιμάρμαρο αποκαλύφθηκαν στοιχεία σχετικά με τους επιλεγμένους προσκεκλημένους που θα έδιναν το παρών αλλά και τα αυστηρά μέτρα υγειονομικής ασφάλειας που θα εφαρμόζονταν. Την παρουσίαση της νέας κολεξιόν του διάσημου γαλλικού οίκου, που είναι εμπνευσμένη από την Ελλάδα, τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Σε μια συμβολική κίνηση στήριξης της εγχώριας μόδας και των εκπροσώπων της η κ. Σακελλαροπούλου επέλεξε να φορέσει μια δημιουργία του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή η οποία ετοιμάστηκε ειδικά για την συγκεκριμένη περίπτωση. Πρόκειται για ένα φόρεμα στις αποχρώσεις του μπλε, που συμβοζίζει το Αιγαίο, φτιαγμένο από μεταξωτό crepe cady με ασύμμετρη απλικέ δαντέλα σαντιγύ που συμπληρώνεται με απλικέ λουλούδια από κεντημένη μεταξωτή οργάντζα Σουφλίου, με τεχνίτες από το οποίο συνεργάστηκε και ο Dior για την δημιουργία της  νέας του συλλογής «Cruise 2022».

5326612


Να σημειώσουμε πως ο Χρήστος Κωσταρέλλος είναι ένας σχεδιαστής που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην βιωσιμότητα της μόδας, την ισορροπία δηλαδή μεταξύ παραγωγής και πρώτης ύλης, κατασκευάζει τα ενδύματα αποκλειστικά στην Ελλάδα και στηρίζει ένα κομμάτι της παραδοσιακής βιοτεχνίας και χειροτεχνίας.

Το παρών στο εντυπωσιακό σόου μόδας, που μεταδόθηκε ζωντανά σε ολόκληρο τον κόσμο από την επίσημη ιστοσελιδα του Dior στο διαδίκτυο, ήταν επίσης προσκεκλημένοι η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη και ο υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης οι οποίοι συνοδεύονταν από στενούς συνεργάτες τους.

Κλείσιμο
Πάντως οι 400 Έλληνες και ξένοι καλεσμένοι ενημερώθηκαν πως για την είσοδό τους στο Παναθηναϊκό Στάδιο απαιτείται να έχουν υποβληθεί σε self test για τον κορωνοϊό λίγες ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης και να δηλώσουν αρνητικό αποτέλεσμα. Ο όρος αυτός σε συνδυασμό με τις μάσκες, οι οποίες προσαρμόστηκαν, ειδικά για απόψε και κυρίως από τις κυρίες, στις επιταγές της μόδας, συνθέτουν το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα τηρηθεί στο φαντασμαγορικά φωτισμένο Καλλιμάρμαρο, εντυπωσιακές εικόνες από το οποίο έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Ειδήσεις σήμερα 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πολύωρη εξέταση του 32χρονου πιλότου στο Ανθρωποκτονιών - Αναμένονται ανακοινώσεις 

Μητσοτάκης – Φον ντερ Λάιεν: Η Ελλάδα θα βγει πιο ισχυρή από ποτέ με το Ταμείο Ανάκαμψης 

Κορωνοϊός: Στα 519 τα νέα κρούσματα - 321 οι διασωληνωμένοι, 16 θάνατοι 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης