Μουσικό αφιέρωμα στην Αρλέτα on line από τη σκηνή του Half Note Jazz Club

Μουσικό αφιέρωμα στην Αρλέτα on line από τη σκηνή του Half Note Jazz Club

Πώς μπορείτε να το παρακολουθήσετε

Arleta_concert

Οι μουσικές και τα τραγούδια της Αρλέτας συνεχίζουν να μάς συντροφεύουν παρά την φυσική απουσία της. Γι’ αυτό και ο Βασίλης  Ρακόπουλος, στενός φίλος και συνεργάτης της τραγουδοποιού επί δεκαετίες δεκαετίες, και η  Νάνα Μπινοπούλου, μαζί με τους μουσικούς Ανδρέα Πολυζωγόπουλο και Πέτρο Κούρτη, μας προσφέρουν μια διαδικτυακή συναυλία με τραγούδια της από στη σκηνή του Half Note.
«Μια φορά θυμάμαι», «Η σερενάτα», «Τα ήσυχα βράδια» μπλέκονται αρμονικά με κομμάτια του Μάνου Χατζιδάκι και του Γιάννη Σπανού αλλά και παραδοσιακά ηπειρώτικα μέσα από μια ευαίσθητη και σύγχρονη αυτοσχεδιαστική προσέγγιση.
Η κιθάρα του Βασίλη Ρακόπουλου, ο αιθέριος ήχος της τρομπέτας του Αντρέα Πολυζωγόπουλου και τα κρουστά του χαρισματικού Πέτρου Κούρτη, δημιουργούν στιγμές ιδιαίτερης αισθαντικότητας καθώς πλαισιώνουν  διακριτικά, την όπως πάντα σταθερή, στις αρχές του ποιοτικού τραγουδιού, ερμηνεία της Νάνας Μπινοπούλου.  
«Παρά τις αρχικές μας επιφυλάξεις  για τα αφιερώματα και τους διθυράμβους σε καλλιτέχνες που έφυγαν, αποφασίσαμε να φτιάξουμε αυτή τη βραδιά για να καλύψουμε την δική μας εσωτερική ανάγκη αισθητικής συνύπαρξης και επικοινωνίας σε ένα ποιοτικό πλαίσιο, αποδίδοντας  ταυτόχρονα φόρο τιμής στην αγαπημένη μας φίλη» υπογραμμίζει με νόημα ο Βασίλης Ρακόπουλος 
Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ και μπορείτε να κάνετε κράτηση ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης