Ο Λάκης Λαζόπουλος έκλεισε την ιστοσελίδα altsantiri.gr

Ο Λάκης Λαζόπουλος έκλεισε την ιστοσελίδα altsantiri.gr

Είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και λειτουργούσε επί έξι χρόνια

lazopoulos_tsantiri
Μετά από έξι χρόνια λειτουργίας στο διαδίκτυο έπεσε η αυλαία της ενημερωτικής ιστοσελίδας του Λάκη Λαζόπουλου  altsantiri.gr. Το φινάλε ανακοινώθηκε επισήμως μάλιστα με ένα μήνυμα που αναρτήθηκε εκ μέρους των διαχειριστών του και των συνεργατών του.

«Όλοι μας εδώ υπηρετήσαμε με απόλυτο σεβασμό την ελευθερία και δώσαμε χώρο στις προοδευτικές ιδέες. Δεν βάλαμε τίτλους πιασάρικους, τίτλους ψευδείς, τίτλους κατ’ εντολή κανενός, τίτλους εκβιασμού, τίτλους πληρωμένους.Δεν πήραμε χρήματα για να σας πούμε 'Μένουμε Σπίτι'» αναφέρει η ομάδα της ιστοσελίδας και προσθέτει: «Ο καθένας μας έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, διανύσαμε δύσκολες διαδρομές και καμαρώνουμε για τη συνεργασία μας πάνω σε κοινούς στόχους.Ίσως το altsantiri.gr να έχει στο μέλλον μια άλλη μορφή.Σας αποχαιρετούμε και σας επιστρέφουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και την τιμήσαμε στο ακέραιο».

Το altsantiri.gr αποτέλεσε το βασικό μαζικό μέσο έκφασης και επαφής του γνωστού ηθοποιού με την επικαιρότητα μετά την πολυσυζητημένη λήξη της συνεργασίας του με τον Alpha, το 2016. Ωστόσο δεν ήταν η μοναδική απόπειρά του στον κόσμο του διαδικτύου καθώς το Φθινώπορο του 2010 είχε δημιουργήσει την ιστοσελίδα tospirto.net η οποία επικεντρωνόταν στον τομέα του πολιτισμού και φιλοξενούσε καλλιτεχνικές ειδήσεις και συντεύξεις με πρόσωπα του θεαάτρου, του κινηματογράφου και της μουσικής.

Οι λόγοι  που οδήγησαν τον Λάκη Λαζόπουλο στην απόφαση αναστολής λειτουργίας της ιστοσελίδας του δεν έχουν επισήμως διευκρινιστεί πιθανότατα όμως σχετίζονται με την ασφυκτική οικονομική πίεση που έχουν προκαλέσει οι συνέπειες της πανδημίας. Εδώ και ένα χρόνο τα θέατρα παραμένουν κλειστά ενώ τα μόνα φετινά έσοδα του ηθοποιού προήλθαν από μια σειρά παραστάσεων που πραγματοποίησε το τελευταίο χρονικό διάστημα και μεταδόθηκαν ζωντανά μέσω διαδικτύου έναντι εισιτηρίου. 

Ειδήσεις σήμερα: 
Το «Nammos» πάει Κάννες: Χρυσό «deal» με το αριστοκρατικό «Majestic» της Κρουαζέτ

Δείτε χάρτες: Πού βρέχει τώρα - Πότε αναμένεται βελτίωση του καιρού με 23άρια

Pfizer: Ασφαλές το εμβόλιο και για παιδιά από 12 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης