Το Χαμόγελο του Παιδιού: Γιορτάζει τα 25 χρόνια του με μια συγκλονιστική ταινία

Το Χαμόγελο του Παιδιού: Γιορτάζει τα 25 χρόνια του με μια συγκλονιστική ταινία

Δείτε πώς μπορείτε να την παρακολουθήσετε

Xamogelo_film
Με μια συγκλονιστικά ανθρώπινη και συγκινητική ταινία, εμπνευσμένη από μια τραγική αληθινή ιστορία μέσα από την οποία όμως γεννήθηκε η ελπίδα γιορτάζονται τα 25 χρόνια από την ίδρυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που έχει συμπαρασταθεί σε εκατοντάδες οικογένειες. Η μικρού μήκους ταινία έχει τίτλο «Δύο ζωές» και δημιουργήθηκε από τον Βαγγέλη Νάκη και την ομάδα του, PSDM ATHENS.

Πρωταγωνιστής της είναι ένας έφηβος ο οποίος δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Όπως ακριβώς συνέβη πριν από 25 χρόνια με τον Ανδρέα Γιαννόπουλο, το 10χρονο παιδί που νόσησε από καρκίνο και μετά από παλικαρίσια μάχη με την ασθένεια, απεβίωσε, αφήνοντας ως τελευαταία επιθυμία του την ίδρυση ενός οργανισμού, που θα δημιουργούσε το χαμόγελο στο πρόσωπο κάθε παιδιού που θα είχε ανάγκη. Αυτή η επιθυμία έγινε πραγματικότητα!
Andreas_Giannopoulos
Ο μικρός Ανδρέας Γιαννόπουλος πριν φύγει από τη ζωή ζήτησε να φτιαχτεί ένα ίδρυμα που θα βοηθά όλα τα παιδιά να χαμογελούν!
Στην ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Μαριάν Μαξίν και ο Άγγελος Ατσαλάκης παρουσιάζονται σκηνές από την καθημερινότητα όσων πάσχουν από την ασθένεια, σκηνές υπομονής και επιμονής που δίνουν σε όλους το μήνυμα: «Εγώ δεν τα παρατάω ποτέ!».

Στόχος της ταινίας είναι να δώσει τη δύναμη σε όλους τους ασθενείς να συνεχίσουν τον αγώνα τους, για τους ίδιους αλλά και για όλους εκείνους τους δικούς τους ανθρώπους που τους περιμένουν σπίτι, που περιμένουν να τους δουν νικητές!

«Βάλτε το χέρι στην καρδιά σας, μπορείτε να το νιώσετε; Αυτό είναι που ονομάζεται σκοπός» λέει με νόημα ο Βαγγέλης Νάκης και προτρέπει κάθε άνθρωπο, μικρό ή μεγάλο, που δίνει μάχη με την ασθένεια, να μην εγκαταλείψει.

Κλείσιμο
Και προσθέτει: «Εικοσιπέντε χρόνια πριν ένα παιδί δέκα ετών μπορεί να μην κέρδισε την μάχη αλλά πίσω του άφησε ένα όνειρο και το όνειρο του έγινε αληθινό. Το αληθινό φωνάζει το όνομα του και ζει μέσα από αυτό γιατί, οι θρύλοι δεν πεθαίνουν ποτέ!».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία ΕΔΩ 

Ειδήσεις σήμερα: 

Στο ΣτΕ προσφεύγει η Εκκλησία για τα Θεοφάνεια!

Υπουργείο Παιδείας: Στις 11 Ιανουαρίου ανοίγει η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Ποια μέτρα θα ισχύσουν

Γεωργιάδης: Την Πέμπτη οι αποφάσεις για το άνοιγμα των καταστημάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης