Προτάσεις για γιορτινά δώρα από Πωλητήριο του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή

Προτάσεις για γιορτινά δώρα από Πωλητήριο του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή

Δείτε τί περιλαμβάνει ο πλούσιος κατάλογός του

ghjfdsklhgfjdsakhgkjhsadfgwreoijgfiowejvnefoiqvyherpogfvwoutfoernkgvp9wtjponewrfgvuyaqMNP___BM_OAHIF
Ξεχωριστά γιορτινά δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα διαθέτει το Πωλητήριο  του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή  μέσα από το ηλεκτρονικό του κατάστημα το οποίο εξυπηρετεί παραγγελίες από ολόκληρη την Ελλάδα, με χρόνο παράδοσης για αποστολές εντός Αττικής μόλις δύο εργάσιμες ημέρες. 
  
Αντικείμενα διακόσμησης, κοσμήματα, μεταξοτυπίες, εκδόσεις και αξεσουάρ εμπνευσμένα από τα έργα της συλλογής του Ιδρύματος και σχεδιασμένα αποκλειστικά για το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή από Έλληνες δημιουργούς προσφέρουν μια ευρεία γκάμα επιλογών για όλα τα γούστα.

Παράλληλα, τα μέλη του Ιδρύματος απολαμβάνουν ειδικές εκπτώσεις, έως τις 26 Δεκεμβρίου. ,οι οποίες ανέρχονται σε -10% στα χριστουγεννιάτικα είδη και -20% σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα.

Goulandris_gouri


 Το Γούρι του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή για το 2021 

Το γούρι-κόσμημα του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή για το 2021 είναι εμπνευσμένο από τα σχήματα που εμφανίζονται σε έργα του Henri Matisse, από τη συλλογή του Ιδρύματος. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του κοσμήματος είναι από την JAZZTDESIGN. Διατίθεται σε ασημί επιπλατινωμένο και ασημί επιχρυσωμένο.
 
Προτάσεις για επαγγελματικά δώρα
Το Πωλητήριο του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή έχει τη χαρά να παρουσιάζει τον πρώτο κατάλογο προτάσεων εταιρικών δώρων, όπου μπορείτε να αναζητήσετε πρωτότυπες ιδέες δώρων για τους συνεργάτες και το προσωπικό σας. Μπορείτε να δείτε τις προτάσεις επαγγελματικών δώρων εδώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης