Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Ελλάδα

Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Ελλάδα

Οι βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν σε διάφορες πόλεις

Μελατονινη
Στην βάση του και πιο συγκεκριμένα στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης του «γεννήθηκε», ξεκινά για φέτος το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας το επιυτυχμένο πρόγραμμά του «Το Φεστιβάλ Δράμας Ταξιδεύει». Μέσα από αυτό το κοινό  έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους που έχουν παρουσιαστεί κατά την διάρκεια της διεθνούς απήχησης διοργάνωσης.

Για αυτό το Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί αρκτές προβολές βραβευμένων ταινιών του 43ου Φεστιβάλ. Σήμερα, Σάββατο θα προβληθούν, στο Δημοτικό Ωδείο, οι ταινίες μικρού μήκους «BELLA» της Θέλγιας Πετράκη, «Τεό, ο Γείτονάς μου» του Χρήστου Καρτέρη, «Pashka» του Oltjon Lipe, «Απόδραση από τον εύθραυστο πλανήτη» του Θανάση Τσιμπίνη, «Goads» της Ίριδας Μπαγλανέα, «Πρώτος έρωτας» του Χάρη Ραφτογιάννη και «Μελατονίνη» του Νίκου Πάστρα.

Θα ακολουθήσουν αύριο, Κυριακή, οι προβολές των ταινιών «Βούτα» του Δημήτρη Ζάχου, «Το νόημα του Αυγούστου» του Μάνου Παπαδάκη, «Όπως θα Συνέβαιναν Μέσα στο Νερό» της Ανθής Δαουτάκη, «Φυσαρμόνικα Μαν» του Αλέξανδρου Σκούρα, «Το Τέλος του Πόνου (Μια Πρόταση)» της Ζακλίν Λέντζου, «Madonna F64.0» του Σταύρου Μαρκουλάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης