Η Γουίτνεϊ Χιούστον συνεχίζει να γράφει μουσική ιστορία

Κατέκτησε ένα σημαντικό παγκόσμιο δισκογραφικό ρεκόρ οκτώ χρόνια μετά τον θάνατό της

Περισσότερα από οκτώ χρόνια μετά τον ξαφνικό και πρόωρο θάνατό της η Γουίτνεϊ Χιούστον γράφει μουσική ιστορία καθώς έγινε η πρώτη μαύρη καλλιτέχνιδα όλων των εποχών που κατάφερε να κάνει τρία διαμαντένια άλμπουμ! Το «Whitney», το δεύτερο studio άλμπουμ της σπουδαίας ερμηνεύτριας μόλις έγινε Πλατινένιο που σημαίνει ότι ξεπέρασε κατά δέκα φορές το όριο πωλήσεων του πλατινένιου δίσκου. 

Το «Whitney» κυκλοφόρησε το 1987 και περιείχε κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της διάσημης ερμηνεύτριας. Μεταξύ αυτών και τα κομμάτια «I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)», «Didn’t We Almost Have It All», «So Emotional» και «Where Do Broken Hearts Go»



Το ίδιο κατόρθωμα είχε επιτύχει είχε σημειωθεί και στο παρελθόν με το άλμπουμ της «Whitney Houston» αλλά και με το πασίγνωστο σάουντρακ της ταινίας «The Bodyguard » , στο οποίο η ίδια πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Κέβιν Κόστνερ.

Στις 15 Ιανουαρίου, το Rock & Roll Hall of Fame ανακοίνωσε την ένταξη της Whitney Houston στην τάξη του 2020. Λόγω της πανδημίας του Covid – 19, όμως, θα αντικαταστήσει την 35η ετήσια τελετή με ένα αποκλειστικό αφιέρωμα σε όσους εντάχθηκαν την φετινή χρονιά. Για την είσοδο της Whitney Houston αλλά και για την 35η επέτειο από το ντεμπούτο της δημιουργήθηκε ένα βίντεο, με την μορφή ταινίας μικρού μήκους, με τις καλύτερες στιγμές από την καριέρα της.

Παράλληλα ετοιμάζεται πυρετωδώς και η επίσημη κινηματογραφική βιογραφία της τραγουδίστριας, η οποία θα έχει τίτλο «I Wanna Dance With Somebody». Την σκηνοθεσία της ταινίας, που προγραμματίζεται να βγει το 2022, υπογράφει η Stella Meghie και το σενάριο ο AnthonyMcCarten. Αξίζει δε να σημειωθεί πως την παραγωγή της θα επιμεληθούν κορυφαίοι μουσικοί όπως οι Clive Davis, Pat Houston, Larry Meste κ.α.

Ειδήσεις σήμερα: 

Η επέλαση του κορωνοϊού πιέζει τα νοσοκομεία: Αγγίζουν τους 1.000 οι νοσηλευόμενοι, 119 οι διασωληνωμένοι

Οι νέες αλλαγές στον χάρτη του κορωνοϊού στην Ελλάδα - Σε lockdown Ιωάννινα και Σέρρες

Προς επαναφορά του μέτρου της υποχρεωτικής μείωσης των ενοικίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr