Μαρία Ναυπλιώτου: Μεταμορφώνεται σε Μαρία Κάλλας για τρίτη χρονιά

Μαρία Ναυπλιώτου: Μεταμορφώνεται σε Μαρία Κάλλας για τρίτη χρονιά

Δείτε πότε και πού θα γίνει η φετινή πρεμιέρα

Maria-Nafpliotou-Maria-Callas
Αποτελεί, αναμφισβήτητα, μια από τις μεγαλύτερες εγχώριες θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Η μεταμόρφωση της εξαιρετικής ηθοποιού Μαρίας Ναυπλιώτου σε Μαρία Κάλλας ενθουσίασε και συγκίνησε το κοινό το οποίο την επιβράβευσε με 300 sold out παραστάσεις μέσα σε δύο χρόνια. Όσοι δεν κατάφεραν να απολαύσουν το «Master Class» θα έχουν ακόμη μία ευκαιρία καθώς από τις 24 Οκτωβρίου επιστρέφει στο θέατρο «Δημήτρης Χορν».

Το έργο του αμερικανού συγγραφέα Terrence McNally «Master Class» η παράσταση – φαινόμενο που έχει αποθεωθεί από κοινό και κριτικούς, θα ζωντανέψει, για τρίτη χρονιά, τον μύθο της συγκλονιστικής Ελληνίδας που υπήρξε η μεγαλύτερη Φωνή του εικοστού αιώνα και που την έλεγαν Μαρία.

Με μια άλλη Μαρία στον κεντρικό ρόλο, την επιβλητική κι αισθαντική Μαρία Ναυπλιώτου, που ενσαρκώνει, και η ίδια στην ακμή και την ωριμότητά της, τη μεγάλη ντίβα, μέσα στο σύγχρονο υποκριτικό πνεύμα, σ' ένα διάλογο γενεών με το αρχέτυπο πρότυπο της μεγάλης καλλιτέχνιδας. Η νέα μετάφραση του έργου είναι του ποιητή Στρατή Πασχάλη, που θέλησε να μείνει πιστός τόσο στο ύφος όσο και στο γράμμα του πρωτότυπου κειμένου, διασώζοντας το νεύρο, την ενέργεια, το καυστικό χιούμορ και το πάθος του. Τη σκηνοθεσία του “Master Class" υπογράφει ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης της νεότερης γενιάς Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Ειδήσεις σήμερα:

Εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή: 13 χρόνια για τον Μιχαλολιάκο και το διευθυντήριο προτείνει η εισαγγελέας - Ισόβια για Ρουπακιά

Κακοκαιρία στο Νέο Ηράκλειο: Τρεις τραυματίες και μεγάλες καταστροφές - Δείτε βίντεο

ΕΛ.ΑΣ.: Ηρωίνη βάρους 102 κιλών σε διαμέρισμα στην Αθήνα! - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης