Η Αλίσια Κις μιλά για το νέο της άλμπουμ

Η Αλίσια Κις μιλά για το νέο της άλμπουμ

Έχει τίτλο το όνομά της και περιλαμβάνει 15 τραγούδια

Αλισια_Κις_2
Η πολυβραβευμένη και παγκοσμίως γνωστή μουσικός Αλίσια Κις μόλις κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο 7ο προσωπικό άλμπουμ της με τίτλο «Alicia», προσκαλώντας τους απανταχού φίλους της μουσικής της να την ακολουθήσουν σε ένα βαθύ, αισθησιακό και εσωτερικό ακουστικό ταξίδι. Ο δίσκος, που αναδεικνύει την πολύπλευρη μουσική προσωπικότητάς της περιλαμβάνει 15 συνολικά κομμάτια συμπεριλαμβανομένων πολλών σημαντικών συνεργασιών της.

Alicia Keys - Wasted Energy (Visualizer) ft. Diamond Platnumz


«Αυτός ο δίσκος έχει μία πολύ ιδιαίτερη ενέργεια! Συμβολίζει όλα αυτά που αγαπώ στην μουσική και στην τέχνη στην ζωή μου αυτή την στιγμή» δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συνδεθώ με ανθρώπους από όλο τον κόσμο μέσω αυτών των ήχων, των στίχων και των μελωδιών. Ονόμασα αυτό τον δίσκο ALICIA γιατί ένιωσα πιο πολύ ο εαυτός μου από ποτέ όταν ήμουν στο στούντιο. Ένιωσα άνετα με όλες τις διαφορετικές πλευρές μου όσο το δημιουργούσα. Ελπίζω όλοι όσοι το ακούσουν να νιώσουν κι αυτοί ο πιο αληθινός εαυτός τους».
 
Τα καινούργια αυτά κομμάτια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά ζωντανά κατά την διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας που προγραμματίζει η Αλίσια Κις για το 2021.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης