Οι Jethro Tull ακυρώνουν την συναυλία τους στην Ελλάδα λόγω κορωνοϊού

Οι Jethro Tull ακυρώνουν την συναυλία τους στην Ελλάδα λόγω κορωνοϊού

Δείτε το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Ίαν Άντερσον

Jethro_Tull_2
Βροχή πέφτουν οι ακυρώσεις συναυλιών  και παραστάσεων εξαιτίας των νέων περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό. Παρότι υπάρχει η επίσημη άδεια για πραγματοποίηση εκδηλώσεων, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, αρκετοί Δήμοι αποφάσισαν να ακυρώσουν, προληπτικά, όλες τις εκδηλώσεις τους, ορισμένοι καλλιτέχνες κρίνουν ότι με τους περιορισμούς στον δεν βγαίνει οικονομικά η παραγωγή τους ενώ κάποια ξένα ονόματα που επρόκειτο να εμφανιστούν στη χώρας μας φοβούνται μην εγλωβιστούν σε μια ενδεχόμενη νέα καραντίνα.

Σε αυτήν την τελευταία κατηγορία ανήκει το διάσημο βρετανικό ροκ συγκρότημα των Jethro Tull οι οποίοι είχαν προγραμματίσει μια μεγάλη συναυλία για τις 12 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη, η οποία όμως, τελικά, δεν θα πραγματοποιηθεί. Ο αρχηγός τους μάλιστα, ο θρυλικός Ίαν Άντερσον στέλνει ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στους Έλληνες θαυμαστές του εξηγώντας πως προέχει η ασφάλεια όλων και εκφράζοντας την ευχή να συναντηθούν του χρόνου.

Jethro Tull-12 September 2020 -Cancellation


«Οι δυσοίωνες επιδημιολογικές προβλέψεις, η έξαρση των κρουσμάτων και ο φόβος επικείμενων νέων περιορισμών στις ταξιδιωτικές  μετακινήσεις με επιβολή καραντίνας για όσους ταξιδεύουν από και προς τη χώρα μας, δεν μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε στη διοργάνωση της συναυλίας» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοργανώτρια εταιρεία.
 
Κλείσιμο
Παράλληλα, δίνουν σαφείς οδηγίες για την εξαργύρωση των προπωλημένων εισιτηρίων. Σύμφωνα με αυτές οι κάτοχοι ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα λάβουν το αντίτιμο της αγοράς τους, απευθείας στην κάρτα μέσω της οποίας έγινε η συναλλαγή, εντός 15 εργάσιμων ημερών. Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια από το δίκτυο καταστημάτων Public, μπορούν να απευθυνθούν στα αντίστοιχα καταστήματα κατά τις ώρες λειτουργίας τους, από την Παρασκευή 28 Αυγούστου έως την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020. Τέλος αυτοί που αγόρασαν εισιτήρια με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, είτε ηλεκτρονικά είτε σε συνεργαζόμενα καταστήματα, θα λάβουν το αντίτιμο της αγοράς τους, απευθείας στην κάρτα μέσω της οποίας έγινε η συναλλαγή, εντός 15 εργάσιμων ημερών ενώ όσοι πλήρωσαν με μετρητά θα λάβουν ενημερωτικό email με οδηγίες.

Marina_Satti
Η Μαρίνα Σάττι δεν θα πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη συναυλία της στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών


Ακύρωση όμως έχουμε και για την συναυλία της Μαρίνας Σάττι στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 4 Σεπτεμβρίου. Σε αυτή την περίπτωση αναφέρονται ως αιτία «οι τρέχουσες συνθήκες οι οποίες, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, δεν επιτρέπουν την σκηνική παρουσίαση της εκδήλωσης με τρόπο που να εγγυάται το επιθυμητό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα».
 
Τα εισιτήρια θα εξαργυρωθούν μετά από ηλεκτρονική επικοινωνία που θα έχει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με το κοινό.

Ειδήσεις σήμερα: 

Αυτό είναι το ειδικό τηλέφωνο με το οποίο έγινε η επικοινωνία Μητσοτάκη - Τραμπ

Γεννηματά: Να διεξαχθεί συζήτηση στη Βουλή για τα προβλήματα της πανδημίας

ΥΠΕΞ: Η τουρκική παραβατικότητα στο επίκεντρο της συνάντησης Δένδια - Στόλτενμπεργκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης