One Direction: Επετειακή ιστοσελίδα για τα 10 χρόνια από την δημιουργία τους

One Direction: Επετειακή ιστοσελίδα για τα 10 χρόνια από την δημιουργία τους

Θα βγει στον διαδικτυακό αέρα στις 23 Ιουλίου

One_Direction

Την 10η επέτειο από την δημιουργία των One Direction  γιορτάζουν οι απανταχού θαυμαστές του διάσημου του συγκροτήματος στις 23 Ιουλίου με ένα ολοκαίνουριο 1D website, ένα εορταστικό βίντεο ειδικά φτιαγμένο διαδραστικές playlists σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Η ιστοσελίδα αυτή θα αποτελεί μία διαφορετική εμπειρία για τους φανς της μπάντας καθώς θα διηγείται την ιστορία της από την πρώτη οντισιόν μέχρι και την στιγμή που αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλλειμα. Θα φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, βίντεο, οπτικό – φωτογραφικό υλικό, τηλεοπτικές εμφανίσεις τους και στιγμές από τα παρασκήνια των συναυλιών τους.

Επιπλέον, θα δίνεται η ευκαιρία για δημιουργία playlists που θα είναι εξατομικευμένες ανάλογα με το τι έχουν ήδη δει και χρησιμοποιήσει στην ιστοσελίδα.

Οι One Direction αποτελούν ένα παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο έχοντας πουλήσει πάνω από 200 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 21 δισεκατομμύρια streams στις ψηφιακές πλατφόρμες. Μόνο το 2019, το συγκρότημα σημείωσε 3.6 δισεκατομμύρια streams. Το κανάλι τους στο YouTube έχει πάνω από 31 εκατομμύρια subscribers και πάνω από 10 δισεκατομμύρια views. H μπάντα έχει κερδίσει σχεδόν 200 βραβεία συμπεριλαμβανομένου 7 BRIT Awards, 4 MTV Music Awards, 6 Billboard Music Awards κ.α.

Ειδήσεις σήμερα:

Θέμα ωρών η παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις αποκαλύψεις για την απόπειρα συγκάλυψης της τραγωδίας στο Μάτι

Αφορολόγητες οι δωρεές και γονικές παροχές ως 150.000 ευρώ για αγορά α΄κατοικίας

Πάτρα: Μητέρα εγκατέλειψε τα τρία ανήλικα παιδιά της και πήγε στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης