«Δαμάζοντας τα όνειρα»: Η νέα έκθεση της Ειρήνης Γκόγκουα στο Πόρτο Χέλι

«Δαμάζοντας τα όνειρα»: Η νέα έκθεση της Ειρήνης Γκόγκουα στο Πόρτο Χέλι

Ανοίγει τις πύλες της την 1η Αυγούστου

Krondira1
«Δαμάζοντας τα όνειρα» είναι ο τίτλος της νέας έκθεσης  της
Γκογκουα
Η Ειρήνη Γκόγκουα
 η οποία θα φιλοξενηθεί από την 1η έως τις 9 Αυγούστου στο πολιτιστικό κέντρο «Μίληση», στο Πόρτο Χέλι.
Η Ειρήνη Γκόγκουα είναι μία καλλιτέχνις «πολυμορφική», καθώς τα έργα της βασίζονται σε πολυδιάστατα μοτίβα και κρυφά νοήματα. Ο κάθε θεατής ταξιδεύει μέσα από αυτά και τα μεταφράζει με τα μάτια της ψυχής του.



«Όταν έχω μία ιδέα, μία έμπνευση και την αποτυπώνω αισθάνομαι σα να τη φυλακίζω. Σαν να έπιασα ένα όμορφο και ελεύθερο πουλί και να το έβαλα στο κλουβί, για να γίνει δικό μου… να το δείχνω περήφανη!» σημειώνει η ίδια χαρακτηριστικά.
Βάση των έργων της είναι το κράμα των χωρών όπου έχει ζήσει και οι διαφορετικές κουλτούρες αυτών που την επηρέασαν καθοριστικά. Από τα φοιτητικά της, ακόμα, χρόνια ως σπουδάστρια της οδοντιατρικής θυμάται χαρακτηριστικά:«Μου άρεσε από τότε να παρατηρώ τον πραγματικό και τον φανταστικό κόσμο καθώς και το αποτέλεσμα της συνύπαρξής τους. Η ζωγραφική είναι ένας χώρος χωρίς κανόνες» σημειώνει.

Κλείσιμο
Τα έργα της Ειρήνης Γκόγκουα προβάλλουν μία συμπαντική συγχορδία χρωμάτων καθώς τολμά να διαφοροποιείται και να μεταβάλλεται ανάλογα με τα αισθητήρια της ζωής, της ψυχής και την αντανάκλαση αυτών στο υποσυνείδητό της. Το αποτέλεσμα αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια του έκπληκτου κοινού αποτυπωμένο σε ξεχωριστούς πίνακες, ιδιαίτερα γλυπτά αλλά και πρωτότυπες τρισδιάστατες μορφές σε πλέξιγκλας!
Krodira2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης