Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ανοίγει τις καλοκαιρινές συναυλίες στο «Άλσος»
Την Δευτέρα 20 Ιουλίου
ΗΕλευθερία Αρβανιτάκη ανοίγει τον κύκλο συναυλιών στο Άλσος την Δευτέρα 20 Ιουλίου. Η ερμηνεύτρια θα φέρει μαζί της όλα τα μεγάλα τραγούδια της με τα οποία έχουμε συνδυάσει τα συναυλιακά μας καλοκαίρια, αλλά και τις προσωπικές μας στιγμές, καθώς και κάποια από τα καινούρια της τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ της “Τα μεγάλα ταξίδια” (μουσική Θέμης Καραμουρατίδης, στίχοι Λήδα Ρουμάνη) που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο από την Panik Oxygen.
Μαζί της σε μια ειδική συμμετοχή ο νέος ερμηνευτής και σολίστας του βιολιού Παναγιώτης Λάμπουρας, αλλά και οι εδώ και χρόνια συνεργάτες, εξαιρετικοί σολίστες: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα, ενορχηστρώσεις), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο, κλασσική κιθάρα), Νίκος Μέρμηγκας (λαϊκά έγχορδα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο, πλήκτρα).
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.