Επιχορηγήσεις του υπουργείου Πολιτισμού σε Φεστιβάλ και δράσεις για το βιβλίο

Επιχορηγήσεις του υπουργείου Πολιτισμού σε Φεστιβάλ και δράσεις για το βιβλίο

Συνολικού ύψους 1.440.300 ευρώ

Diethnes-Mousiko-Aiginas
Επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 1.440.300 ευρώ για την ενίσχυση Φεστιβάλ, σύνθετων πολυθεματικών δράσεων και δράσεων για την προώθηση των γραμμάτων και του βιβλίου. ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Οι σχετικές προσκλήσεις του ΥΠΠΟΑ, της 15ης Ιανουαρίου, απευθύνονταν σε νομικά́ πρόσωπα ιδιωτικού́ ή δημοσίου δικαίου με κοινωφελείς ή πολιτιστικούς σκοπούς. Διευκρινίζεται ότι δεν απευθύνθηκαν σε εποπτευόμενους και τακτικώς επιχορηγούμενους από́ το ΥΠΠΟΑ φορείς ούτε αφορούν σε αιτήματα επιχορήγησης για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών, υποδομών και εξοπλισμού́.

Επιχορηγήσεις Φεστιβάλ και σύνθετων πολυθεματικών δράσεων
Με το ποσό των 986.500 ευρώ επιχορηγούνται 153 από τις 157 προτάσεις για επιχορήγηση ή/και αιγίδα που υπεβλήθησαν εμπρόθεσμα και ηλεκτρονικά, μέσω του Μητρώου Πολιτιστικών Φορέων (http://drasis.culture.gr/) από εγγεγραμμένους σε αυτό Φορείς, κατά το χρονικό διάστημα από 16/01/2020 έως και 24/03/2020.

Επιχορηγήσεις δράσεων στον χώρο των γραμμάτων και του βιβλίου
Με το ποσό των 453.800 ευρώ ενισχύονται ή τους παραχωρείται αιγίδα, 40 από τους 43 φορείς που υπέβαλαν προτάσεις δράσεων στον χώρο των γραμμάτων και του βιβλίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης