Το AthensRocks επιστρέφει το 2021 με ακόμη καλύτερο line-up

Το AthensRocks επιστρέφει το 2021 με ακόμη καλύτερο line-up

Τα φετινά εισιτήρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά

AthensRocks
Για το 2021 ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό το μουσικό φεστιβάλ ΑthensRocks τη φετινή διοργάνωση του οποίου ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Σημειώστε λοιπόν από τώρα την 13η Ιουνίου 2021 στο ΟΑΚΑ, όπου και θα πραγματοποιηθεί το ΑthensRocks, ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους The National! 

Οι κύριοι Matt Berninger, Aaron Dessner, Bryce Dessner, Scott Devendorf και Bryan Devendorf δεν γινόταν να λείψουν από το πιο φρέσκο festival της πόλης! Έστω με μια μικρή καθυστέρηση, το AthensRocks θα έχει τους headliners που περίμενε καιρό, ικανοποιώντας τους Έλληνες fans, που απαιτούσαν να δουν επί σκηνής την πιο σημαντική indie ροκ μπάντα της δεκαετίας, στην καλύτερη στιγμή της καριέρας τους.

Πιστοί στο ραντεβού τους και οι IDLES!. Μουσικό απωθημένο μιας γενιάς που βράζει, θα καταφθάσουν στο peak της δημιουργικότητάς τους για πρώτη φορά στα μέρη μας! Ο εκκεντρικός frontman της μπάντας Joe Talbot και οι “συμπαίκτες” του υπόσχονται ένα εκρηκτικό show που θα θυμόμαστε για καιρό. Ο νέος τους δίσκος αναμένεται τουλάχιστον καταπληκτικός, αν κρίνουμε από το εθιστικό πρώτο δείγμα του “Mr Motivator”! Κι εδώ η μεγάλη μας αναμονή, άξιζε τον κόπο!

Στο line-up του φεστιβάλ, έρχονται να προστεθούν οι Balthazar, φέρνοντας μαζί το καθηλωτικό show τους, που τους ανακήρυξε indie pop πρωτοπόρους! Το μουσικό δίδυμο Maarten Devoldere και Jinte Deprez, πιο ώριμοι από ποτέ, έρχονται να “ανεβάσουν τη θερμοκρασία” του φεστιβάλ, χαρίζοντας στο ελληνικό κοινό λίγο από τον “πυρετό” τους.

Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν κι άλλα ονόματα που θα πλαισιώσουν το ΑthensRocks 2021, με σκοπό να ικανοποιήσουν και τον πλέον απαιτητικό μουσικόφιλο επανορθώνοντας για το φετινό social distancing καλοκαίρι!

Κλείσιμο
Όσοι είχαν αγοράσει εισιτήρια για το φετινό φεστιβάλ, αυτά θα ισχύουν για την διοργάνωση του 2021
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης