Υπουργείο Πολιτισμού: «Ψευδείς οι ισχυρισμοί Σκουρολιάκου περί παρεμπόδισης επίσκεψης στο Αναβατόριο της Ακρόπολης»

Υπουργείο Πολιτισμού: «Ψευδείς οι ισχυρισμοί Σκουρολιάκου περί παρεμπόδισης επίσκεψης στο Αναβατόριο της Ακρόπολης»

Κατηγορεί τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ για «απαράδεκτη, για τα κοινοβουλευτικά ήθη, συμπεριφορά προς τους υπαλλήλους του ΥΠΠΟΑ»

Σκουρολιακος
Στους ισχυρισμούς του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρολιάκου  περί «παρεμπόδισης της αντιπροσωπείας της ΚΟ και του Τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ να επισκεφθεί το πολυδιαφημισμένο από το ΥΠΠΟΑ αναβατόριο της Ακρόπολης σε μια πρωτοφανή και απαράδεκτη για τα δημοκρατικά ήθη της χώρας μας κίνηση» απαντά με ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

«Επειδή ο τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ επέδειξε πρωτοφανή και απαράδεκτη, για τα κοινοβουλευτικά ήθη, συμπεριφορά προς τους υπαλλήλους του ΥΠΠΟΑ που υπηρετούν στην Ακρόπολη, τα πραγματικά γεγονότα έχουν ως ακολούθως:
1. Την Τετάρτη, 27.5.2020 επικοινώνησε με το γραφείο Δ/νσης της ΕΦΑΠ Αθηνών, ο κ. Μπουλέκος, Δ/ντης του γραφείου του κ. Π. Σκουρολιάκου, και ενημέρωσε για επικείμενη επίσκεψη βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο όπου εκτελούνται εργασίες κατασκευής του νέου ανελκυστήρα της Ακρόπολης, στην βόρεια κλιτύ. Δηλώθηκε ότι η επίσκεψη είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 28.5.2020.
2. Η Υπηρεσία, μετά από ενημέρωση του γραφείου του ΓΓ Πολιτισμού και επικοινωνία με τους υπεύθυνους του έργου ενημέρωσε τον κ. Μπουλέκο ότι η επίσκεψη θα ήταν δυνατή την Παρασκευή 29.5.2020, καθώς στις 28.5.2020 το έργο θα βρισκόταν σε φάση εργασιών που δεν επιτρέπει την παρουσία επισκεπτών στο εργοτάξιο, για λόγους τόσο της εύρυθμης λειτουργίας του όσο και για λόγους ασφάλειας των επισκεπτών. Την επομένη θα ήταν δυνατή η επίσκεψη καθώς θα είχαν εξασφαλιστεί εν τω μεταξύ τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
3. Επίσης, επισημάνθηκε στον κ. Μπουλέκο ότι η βόρειος κλιτύς της Ακρόπολης δεν είναι πλέον επισκέψιμος χώρος για το κοινό, ακριβώς λόγω των έργων που εκτελούνται, όπως άλλωστε έχει ανακοινωθεί και στον κόμβο του ΥΠΠΟΑ.
4. Ο κ. Μπουλέκος απάντησε ότι η επίσκεψη ήταν ήδη προγραμματισμένη από τους βουλευτές. Οι υπάλληλοι της ΕΦΑΠ Αθηνών, επανέλαβαν, εκ νέου, την παράκληση»

Ειδήσεις σήμερα:

Be-live: Το πρόγραμμα που κάνει πράξη το όνειρο υπογόνιμων ζευγαριών να αποκτήσουν παιδί

Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα με κεραυνούς χτυπά την Αττική

Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό στη Λάρισα: Νεκρός ο οδηγός του αυτοκινήτου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης